enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Ramazan Ayına Hazır

Silivri Ramazan Ayına Hazır
25.08.2015
100
A+
A-

Silivri Belediyesi, ilçe merkez ve mahalleleri ile köylerinde bulunan camilerde Ramazan ayı öncesi başlattığı bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri tarafından, yaklaşan Ramazan ayı öncesi yürütülen çalışmalarda, camilerin bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Avlu temizliği, cam ve zemin temizliği de yapılan çalışmalar kapsamında toplam 56 cami, Ramazan Ayı’na hazır hale getirildi.

İBADET HİJYEN İÇİNDE YAPILIYOR

Tüm camilerde her yıl iki kez düzenli olarak bakım ve temizlik çalışmaları yaptıran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrililerin hijyenik bir ortamda gönül rahatlığı ile ibadetini gerçekleştirdiğini dile getirdi.

RAMAZAN ÖNCESİ GIDA DENETİMİ

Zabıta Müdürlüğü ekipleritarafından düzenli olarak yapılan gıda denetimleri kapsamında Ramazan ayı öncesinde ekmek ve unlu mamullerin imalatını yapan fırınlarda hijyen ve gramaj konusunda denetlemeler yapıldı.

SİLİVRİ HAYIRLI RAMAZANLAR MESAJLARIYLA SÜSLENDİ

Silivri Belediyesi cami girişlerini Ramazan Ayını simgeleyen görsel mesajlarla süsledi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ‘Hayırlı Ramazanlar’ mesajını içeren ışıklı tabelalar manevi duyguların yoğunlaştığı Ramazan ayına farklı bir güzellik kattı.

GIDA BANKASI İLE YARDIMLAŞMA

İlçede yardımlaşma kültürüne yeni soluk getiren Silivri Gıda Bankası, Ramazan ayında da hizmet vermeye devam ediyor. Sadece Ramazan ayında değil, yılın 12 ayı ihtiyaç sahibi 16.300 kayıtlı kişiye ücretsiz erzak, giyecek ve temizlik malzemesi yardımı yapan Silivri Gıda Bankası, Ramazan ayında da yardımlarını miktar olarak arttırarak sürdürecek. Silivrili vatandaşlar Ramazan ayında fitre ve zekâtlarını erzak olarak Silivri Gıda Bankasına bağışlayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirler.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.