enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de Engelliler Günü Programı

Silivri’de Engelliler Günü Programı
05.12.2015
129
A+
A-

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda program düzenledi. Tekerlekli sandalye teslim töreninin gerçekleştiği programda, engelli bireyler fasıl ekibi eşliğinde gönüllerince eğlendi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, engelli bireyler ve aileleri katıldı. Engelli annesi olan Sevgi Doğu günün anlam ve önemini belirten duygusal bir konuşma yaparak: “Aynı gökyüzü altında eşit şekilde yaşamak istiyoruz. Başkanımız bize bu gökyüzünü sağladı. EYKOM gibi bir kurumu Silivri’ye kazandırdı. Ekibine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

IŞIKLAR: “ACIYI HİSSEDERSEK BERABER YAŞAMANIN İKLİMİNİ OLUŞTURMUŞ OLURUZ”

Gerçekleşen programda yaptığı konuşmasında: “Aynı gökyüzü altında eşit yaşama istediğimizden başka hiçbir amacımız yok. Sevgi ablacımız çok güzel söyledi. Özel insanların duygu ve düşüncelerini anlayıp, paylaşırsak o zaman insan oluruz. O acıyı hissedersek beraber yaşamanın iklimini oluşturmuş oluruz. EYKOM ile çok önemli bir yol katettik. Bu hizmeti daha da büyütmek ve geliştirmek arzusundayız” diyen Başkan Işıklar, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Meral Kutlu ve ekibini sahneye davet ederek verdiği emekleri için teşekkür etti.

20 TEKERLEKLİ SANDALYE SAHİBİNİ BULDU

Biri akülü olmak üzere 20 tekerlekli sandalye sahiplerine teslim edildi. İlçe protokol üyelerinin temsilen teslim ettiği törenin ardından, aralık ayında doğum günü olan özel çocuklar için doğum günü kutlaması düzenlendi. Hep birlikte pasta kesen öğrenciler fasıl ekibi eşliğinde gönüllerince eğlendi. Silivri Motosiklet Kulübü’nün de katıldığı programda özel öğrenciler, motosikletlerle hatıra fotoğrafları çekildi.

news_photo_1449232292 news_photo_1449232319 news_photo_1449232327 news_photo_1449232335

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.