enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’li Gencin Cansız Bedeni Feci Şekilde Bulundu

Silivri’li Gencin Cansız Bedeni Feci Şekilde Bulundu
25.08.2015
104
A+
A-

Silivri Büyükkılıçlı köyünde yaşanan bir genç, kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgilere göre, 32 yaşındaki Bahadır Subaşı yalnız yaşadığı evinde tavan arasına kendini asarak intihar etti. Subaşı’nın merdiven boşluğundaki cesedini yakınları buldu. Yaklaşık 5 gündür kendisinden haber alınamayan genci merak eden yakınları evden kokuların geldiğini belirterek jandarmadan yardım talep ettiler. Jandarma eşliğinde eve gelen yakınları gencin çürümüş ve kurtlanmış cesedi ile karşılaştılar. Olay yerine gelen Nöbetçi Savcının incelemelerinin ardından cenazenin asılı olduğu yerden indirilmesi için Silivri İtfaiye ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen İtfaiye ve Jandarma ekipleri özel kıyafet ve maske ile cenazeyi indirmek için çatı arasına geçtiler. Ancak etrafa yayılan kötü koku sebebiyle yaklaşık 2 saatte tabuta yerleştirilen genç adamın cenazesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olay sonrası itfaiye ekipleri merdiven boşluğunu tazyikli su ile yıkarken Silivri Belediye ekipleri de olay yerini ilaçladılar.

Öte yandan, Subaşı’nın annesinin kanserden öldüğü, babasının da geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybettiği, kız kardeşinin ise geçen hafta evlendiği için evden ayrıldığı öğrenildi. 


REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.