enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3786
EURO
34,7343
ALTIN
2.428,12
BIST
9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tarihe Yolculukta Engeller Kaldırıldı

Tarihe Yolculukta Engeller Kaldırıldı
27.09.2022
74
A+
A-

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden Güngören Belediyesi, tarih ve kültür turlarına giden yoldaki bütün engelleri kaldırdı. 

Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Yaşam Merkezi’nin organizasyonuyla Ayasofya, Sultanahmet, Eyüp sultan, Fatih, Mihrimah Sultan ve Süleymaniye camilerine, Aziz Mahmut Hüdayi Hz. Türbesi ve Nakkaş Tepe Millet Bahçesine gezi düzenledi. Engelliler için bütün engelleri kaldıran Güngören Belediyesi sayesinde yüzlerce engelli hayatlarında ilk kez tarih ve kültür turuna çıkmış oldu.

YENİ BİR YAŞAM MERKEZİ, ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ

2012 yılında hizmete açılan Güngören Engelsiz Yaşam Merkezi, Güngören’de ikamet eden engelliler ve ailelerinin sosyal ve kültürel faaliyetler, sportif ve sanatsal etkinlikler, mesleki kurslar ve eğitimler ve onların hayatına renk katan yeni bir yaşam merkezi olma hedefiyle yola çıktı. Bu hedef doğrultusunda Güngören Engelsiz Yaşam Merkezi’ne kayıt olan engelli ve aileleri engelsiz yaşam merkezi sayesinde engelsiz bir dünyanın kapılarını aralamış oldu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.