enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4929
EURO
34,7517
ALTIN
2.491,92
BIST
9.521,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tokatlı Gençler, Ramazan ayı için buluştu

Tokatlı Gençler, Ramazan ayı için buluştu
A+
A-

Silivri’de yaşayan Tokatlı gençler, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanacak olan kumanya projesini konuşmak için bir araya geldi.

Tokatlı Gençler, Ramazan ayı için çalışmaya başladı. İhtiyaç sahibi ailelere yapılacak olan yardımın konuşulduğu toplantıyla ilgili bilgi veren Ahmet Yapıcı, “Silivri yaşayan Tokatlı gençler olarak “Ramazan’da Sofrana Ortak Oluyoruz” temasıyla bir araya gelerek Ramazan ayında yapacağımız kumanya çalışması için toplantı gerçekleştirdik.
Bundan önceki yıllarda bu çalışmalara başlarken az da olsa çorbada bizimde tuzumuz olsun düşüncesiyle gençlik olarak Silivri’de bulunan hemşehri derneklerimizle istişare içinde ihtiyaç sahibi hemşerilerimiz için birşeyler yapabilirmiyiz fikriyle yola çıktık. Bu kadar kısa sürede böylesi olumlu sonuçlar alması ve 3’ücü yılında düşündüğümüzden daha ileri boyutlara taşınmış olması bizim için mutluluk duyulacak bir durumdur.
UMUT VERİCİ BİR DURUM OLACAKTIR!
Yardım kampanyamıza her yıl hayırsever sevdalılarının katkısının artması bu çalışmanın ileriki yıllarda çok daha büyük önem kazanacağını düşünüyoruz. Bizler bu çalışmayla sadece duygulara, gönüllere vesile olmaya, aracı olmaya çalıştık. Dernek ziyaretlerimiz ve dağıttığımız yardım kolileri bir yandan katkı bir yandan da teşvik anlamı taşımaktaydı. Bu yıl birçok derneğimizde bu tarz yardım kampanyalarının olması, kurulan iftar sofralarında dernekler ile hemşerilerimizin buluşması birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma duygumuzun göstergesi olarak gelecek için umut verici bir durum olacaktır.
TOKATLI GENÇLİĞİN SİGORTASIDIR!
Tokat Gençliğinin bu özverisi Silivri’de yaşayan Tokatlı gençlerin geleceğinin sigortası olacağı kanaatindeyiz. Rahmetini bereketini dolu dolu yaşadığımız Ramazan ayının yaklaştığı bu günlerde başta bu güzel çalışmalara öncülük eden en başta gönüllü olarak hayır işlerinde ve geleceğimiz olan gençlerimiz için yapılan bütün bütün faaliyetlerde yer alan genç kardeşlerimle ve abilerime, Sivil Toplum Kuruluşlarına, hayırsever işadamlarına ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.
KAYNAK : YÖRÜNGE HABER
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.