enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3333
EURO
34,4548
ALTIN
2.435,92
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Uluslarası Resim Çalıştayı Beylikdüzü’nde

Uluslarası Resim Çalıştayı Beylikdüzü’nde
02.02.2016
107
A+
A-

Sanatın en çok hissedildiği ilçelerden biri olan Beylikdüzü, geçen yıl ulusal bazda gerçekleşen Resim Çalıştayı’nın ardından bu yıl “1. Uluslararası Resim Çalıştayı” na ev sahipliği yapıyor. Küratör Ressam Hülya Sezgin’in ve Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde 5 farklı ülkeden ve Türkiye’den toplam 19 sanatçının katılacağı çalıştay, 1-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek, ressamlar eserlerini Beylikdüzü için yapacak. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçen yıl ilk çalıştay zamanında etkinliğin gelenekselleşerek devam edeceğini belirtmiş  ve ilçenin yurtiçi ile yurtdışında sanatla anılmasını istediğini dile getirmişti. İmamoğlu, ulusal şekilde start vermiş oldukları çalıştayın bu yıl uluslararası alanda gerçekleşmesinden de gurur duyduğunu belirtti.

 

Onlarca Ressam Sanatını Konuşturacak

 

İki gün İstanbul’da kültür turu yapacak olan ressamlar için 8 Şubat tarihinde Plaket Töreni düzenlenecek. Kosova’dan Ethem Baymak, Gürcistan’dan LelaGeleisvili, Levan Slagedza, Nahçıvan’dan Habib Allahverdiyev, Murat Nurlu(Babayev), Rusya-Ural’dan SvetlanaParisheva, Kazakistan’dan Olga Eren, Türkiye’den ise Asiye Aytan, Nevin Aytekin; Bahar SoğukkuyuDinçakman, Hülya Sezgin, Mustafa Ali Kasap, Mine Şarmış Çaylı, Yurdagül Işıl, Adnan Turan, Zehra Sengir, Sena Sengir, Fatih Başbuğ ve Zuhal Başbuğ ilçede sanatlarını icra edecek.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.