enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4658
EURO
34,7315
ALTIN
2.441,46
BIST
9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar Gaziler Derneğinden Silivri’ye sürpriz ziyaret

A+
A-

15 Mart 2018 Perşembe günü Silivri Muharip Gaziler Derneğine sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.Türkiye Muharip Gaziler Derneği Avcılar Temsilciliği Silivri’de bulunan Muharip Gaziler Silivri Temsilciliğine gelerek gazilerin yaşadığı sorunlar ve sıkıntıları gündeme taşımak ve yaşanan bazı mağduriyetlerin yaşanmaması için karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Avcılar Temsilciliği adına söz alan Nurettin AĞAOĞLU şunları kaydetti.

” 2010 yılında Muharip Gaziler Derneği Avcılar Temsilciliğini açtık. Daha önce irtibat bürosuydu. Aynı Çatalca,Silivri,Avcılar olarak fakat Şubenin irtibat bürosu ortamı olmadığından dolayı oraları Çatalca,Silivri,Avcılar Temsilciliği yapalım dediler. Yaklaşık 12-13 yıldır bu Gazilik işleri ile uğraşıyoruz. Bunun daha öncesi yani 2005’lerde falan başladık. Avcılar’da 2 kişi başladık. Şimdi ise 125 kişi olduk. Bunların içinde Beylikdüzü ve Esenyurt ilçeleri de var. Onlarla birlikte 280 kişi civarına ulaştık. Şu anda 180 metrekarelik kendimize ait bir yerimiz var. Beylikdüzü,Esenyurt, Avcılar olmak üzere tabii ki ağırlık Avcılar’da olmak üzere 89 otobüs ile kültür gezileri, kutsal yerlerin gezileri ve Şehitlikler gezileri yaptık. Bu faaliyetler sadece üç ilçede yaptığımız faaliyetler. Bir konu daha var. Gazilik Kartı ulaşım için bu kartlar Türkiye’nin her yerinde geçiyor fakat her ne hikmetse İstanbul’da geçmiyor. Ama bu konu ile alakalı olarak da çalışmalar ve girişimlerde yapılacaktır.”dedi.

Haber: Adnan YILDIRIM

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.