enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

VEBALİNİZ VAR

25.04.2024
37
A+
A-

Seçim öncesi de sosyal medya hesabımdan da paylaşmıştım ‘ Bir kaç fazla oy almak için vatandaşta algı yaratıp , bitmemiş projelere açılış yapıyorlar’ diye .

Hiç unutmuyorum seçimden bir gün önce cumartesi günü , karayolları projesini bir kaç saat sonra hizmete açmak için Silivri Belediye çalışanlarının nasıl sahaya sürüldüğünü . Başların da Başkan Yardımcısı Hasan Solak ın olduğu ekip , harıl , harıl bağlantı yollarının tamamlanması için cumartesi günü öğlen civarlarında çalışıyordu . Bir kaç saat sonrada Cumhur İttifakı’nın iki ilçe başkanı ve Belediye Başkan Volkan Yılmaz , çok büyük zafer kazanmış komutan pozlarında fotoğraflar çektirerek E-5 karayolunu hizmete açmışlardı.
Alel acele yolu yetiştirmek için yağmur yaparken dökülen asfaltlar da işin cabasıydı. Amaç seçim öncesi ne olursa olsun yolu açıp , vatandaşta algı yaratıp , bir kaç oy fazla almaktı . Silivrililer bunu yemedi , algıcılara da , vatandaşa beş yıl boyunca tepeden bakan kibir abidelerine de gereken cevabı sandıkta verdi.
VEBALİ SİZİN BOYNUNUZA
Evet, Silivri’nin iki yakasını birleştirecek olan köprü büyük bir nimet . Bunu inkar etmek de vatan hainliği olur . Emeği geçen herkesten Allah razı olsun . Fakat böylesine önemli bir projeyi seçimde oy hesabına dönüştürmek için hesap yapan, milletin parasını heba eden , vatandaşın canını tehlikeye atanlarında Allah katında ve millet katında büyük vebal altında olduğunu unutmayalım . Yan yoldan Edirne istikametine E-5 e çıkarken araçlar ciddi tehlike yaşıyor . Ayrıca yüne BP önünden ve o bölgeden karşıdan karşıya geçen vatandaşlar hayati tehlike yaşıyor . E-5 de Araçlar İstanbul istikametinden gelirken bayır aşağı inerken çok hızlı geliyor, Edirne istikametinden gelirkende hızlı bir şekilde köprüye giriyorlar , yani her iki yönden gelen araçlar yayalar için ve yan yoldan E-5 e çıkan araçlar için ciddi tehlike oluşturuyor . Birilerinin canı yandıktan sonra önlem almanın hiç bir önemi yok .

Yazarın Diğer Yazıları
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.