enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4428
EURO
34,7579
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ergene’de Evde Bakım Hizmeti Vatandaş Memnuniyetini Kazandı

Ergene’de Evde Bakım Hizmeti Vatandaş Memnuniyetini Kazandı
A+
A-

Ergene Belediye Başkanlığı tarafından 2016 yılında başlatıldığı evde bakım hizmetiyle  şimdiye kadar 340 dan fazla kişinin yararlandığı ifade edildi.

Ergene ilçesi sınırları içinde yaşayan yaşlı ve  kimsesiz olan vatandaşlara yönelik Evde Bakım Hizmetleri Birimi kuran Ergene Belediyesi, vatandaş memnuniyeti ile birlikte Evde Bakım Hizmeti Projesine devam ediyor.

Vatandaşlarımızın Her Daim Yanındayız

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘Projede görevli olan belediye personelinin bölgede geniş bir inceleme yaptığını ve bu inceleme sonucunda belirlenen ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattıklarını belirterek, ”İlçemizde yardıma muhtaç, bir umut bekleyen çok sayıda vatandaşımız var. Ekiplerimiz bu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit ederek, onların bizlerden beklentilerini belirliyor’ diye konuştu.

Aileleriyle beraber ya da tek yaşayan  ihtiyaç sahiplerine, proje kapsamında her türlü hizmetin verildiğini söyleyen Başkan Yüksel, temizlik ve genel sağlık bilgilendirmesi ile kontrollerinin de ekipler tarafından yapıldığını dile getirdi. Bunun yanı sıra  2. El Eşya Mağazasına değinerek, Elden Ele Sevgi Yardım Mağazamızda soğuk kış günlerini yaşadığımız bu günlerde vatandaşlarımız tarafından bağışlanan giysi ve ev eşyaları sayesinde, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım elimizi uzatmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. İnsan odaklı yapılan her projemizde vatandaş memnuniyetinin oluşması bizleri memnun etmektedir’ ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.