enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4468
EURO
34,7861
ALTIN
2.441,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Göçengil Makamını Ekim’e Devretti

Göçengil Makamını Ekim’e Devretti
24.04.2018
124
A+
A-

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile makamını temsili olarak, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gül Onur Özmen’in Torunu olan Ekim’e devretti.

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile makamını temsili olarak, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gül Onur Özmen’in Torunu olan Ekim’e devretti. İlçe teşkilatında gerçekleşen devir teslim töreni ile başkan koltuğuna oturan Ekim, 23 Nisan şenliklerinde de okulunu temsilen halk oyunlarında görev aldı. Atatürk’e olan sevgisini her zaman belli eden Ekim 1 günlüğüne de olsa İlçe Başkanı olduğuna çok mutlu olduğunu belirtti.

Konu ile alakalı sosyal medya üzerinden açıklama gerçekleştiren CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ülkemizin kurucu partisi CHP İlçe Başkanlığı görevini sevgili yavrumuz Ekim ÇİÇEK’e emanet ettim. Bizim öncelikli görevimiz yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza bilimde ve teknolojide, çağı yakalamış, barış ve demokrasi içerisinde yaşayabilecekleri, adaletli, huzur dolu, özgür ve mutlu bir gelecek bırakmak.
Herşey Çocuklarımız için..
23 Nisan Kutlu Olsun..””  
şeklinde paylaşım gerçekleştirdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.