enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5842
EURO
35,0317
ALTIN
2.460,71
BIST
9.890,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ağrılılar: Efsane Başkan geri geliyor

Ağrılılar: Efsane Başkan geri geliyor
17.03.2019
166
A+
A-

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Silivri Ağrı İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde üyelerle bri araya geldi. Ağrılılar; ‘Efsane Başkan geri geliyor’ diyerek Değirmenci’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Silivri Ağrılılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Muhlis Çil’in açılış konuşmasıyla başlayan programda Silivri’nin hizmet alamadığını belirterek sözlerine başlayan Efsane Başkan Değirmenci, “Arzu ettiğiniz hizmetler bu kente yapılabilir. 10 yıldır Silivri hizmetsiz. Köylerimiz, mahallelerimiz unutulmuş durumda. Belediyeler birleşti imkanlar güçleşti. Bugün Silivri Belediyesi’nde lale dönemi yaşanıyor. Çok fazla iş yapıyorlarmış gibi şaşalı bir hayat yaşıyorlar. Böyle bir saltanat olamaz. Ayhan Otlatıcı 10 yıldır Silivri’de oturmuyor? Neden? O kadar ayıp şeyler yapıyorlar ki, bu millet sokakta görür hesap sorar diye burada yaşamıyorlar. Bunlara dur dememiz lazım. Biz gelirsek kadro değiştirmek derdimiz yok. Hiç kimsenin ekmeğiyle oynayacak halimiz yok. Orada 4-5 kişi var bu halkın kanını emen, onlar biz gelmeden gidecekler” dedi.

“BU DEĞİŞİMİ MUTLAKA YAPALIM”
İmar ve ruhsat sıkıntılarını anlatan Değirmenci, uzayan sürenin vatandaştan rüşvet alabilmek için olduğunu vurguladı. Değirmenci, “Bunları buradan gönderelim ki bu halk bu eziyetten kurtulsun” şeklinde konuştu.
“Bizi denediniz gördünüz, belediye kaynaklarını kendimize eşimize dostumuza kullanmadığımızı gördünüz” diyerek sözlerine başlayan Efsane Başkan, “Silivri’nin acil ayağa kalkması lazım. Bu değişimi mutlaka yapalım. Bizim meclis üyelerimizin hepsi bu işi yapabilecek durumda. Belediyede her şeyi başkan yapamaz, başkan yardımcısı diyorsanız, her işi o da yapabilir. Bir insana bir görev verirken önce güvenmeniz gerekiyor. Seçilen belediye meclis üyelerimiz, bilinki kendi mahallelerinde en az bir başkan yardımcısı kadar yetkili olacaklar. Sizin problemlerinizin çözümünde gayret gösterecekler.

“SİZ BİZE, BİZ DE SİZE SAHİP ÇIKALIM”
Bize güvenip, yetki gerirseniz, 10 yıldır yapılmayan hizmetleri yapıp, o süreyi kapatacağız.
Buraya geldiğinde 300 milyon ne iş yaptında borç yaptın diye sorun. Bu insana anlat bakalım bir 10 yılda ne yaptın?
Demokrasilerde sandığın sonucu esas, bu yönetimin değişmesini istiyorsanız, hizmeti getirecek insan lazım diyorsanız, ben ve arkadaşlarım göreve talibiz. Siz bize, biz de size sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.