enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4491
EURO
34,7379
ALTIN
2.437,04
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Engelli Seçmenler Asansörlü Araçlarla Taşınacak

Engelli Seçmenler Asansörlü Araçlarla Taşınacak
14.04.2017
117
A+
A-

Bağcılar Belediyesi, 16 Nisan referandumunda engelli seçmenlerin oylarını kullanabilmesi için 9 adet asansörlü özel araç, 25 binek araç ve bir de ambulansla hizmete verecek.

 Bağcılar Belediyesi, 16 Nisan referandumunda engelli seçmenlerin oylarını kullanabilmesi için 9 adet asansörlü özel araç, 25 binek araç ve bir de ambulansla hizmete verecek. Evlerinden alınacak olan engelli seçmenler okullardaki sandıkta oylarını kullandıktan sonra yeniden alındıkları yere bırakılacak.

Engellilerin sosyal yaşama katılması için önemli projeleri hizmete sunan Bağcılar Belediyesi, ilçede yaşayan engellilerin 16 Nisan’daki referandumda oylarını hiçbir zorlukla karşılaşmadan ve rahatça kullanabilmesi amacıyla her türlü hazırlığı tamamladı. Bağcılar Belediyesi ilçede yaşayan engelliler ile Engelliler Sarayı’ndaki kursiyerlerin 16 Nisan referandumunda oylarını kolaylıkla kullanabilmesi için gerekli tedbirleri aldı. Buna göre, engellilerin oy kullanacakları okula ulaşımının sağlanması amacıyla 9 adet asansörlü özel araç ile 25 binek araç ve 1 de ambulans hizmet verecek. 16 Nisan Pazar günü engelli seçmenler evlerinden araçlarla alınarak oylarını kullanacakları okullara götürülecek. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından engelli seçmenler yeniden araçlara alınarak evlerine bırakılacak. Servis hizmetinden faydalanmak isteyen Bağcılarlı engelli seçmenler 0212 630 96 96 numaralı telefonu arayarak başvuruda bulunabilecek.

“Engelli hemşehrilerim demokratik hakkını rahatça kullanacak”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli vatandaşlardan bine yakın başvuru beklediklerini ifade etti. Engellilerin oy kullanma haklarını zorlukla karşılaşmadan yerine getirmesi için her türlü imkanı sunacaklarını belirten Çağırıcı, “Engelli hemşehrilerim inşallah 16 Nisan’da oylarını hiçbir sıkıntı ve zorlukla karşılaşmadan kullanacak. Bağcılar Belediyesi olarak onlara her alanda hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.