enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0710
ALTIN
2.294,30
BIST
8.991,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar’ın Minik Öğrencileri Karne Sevinci Yaşadı

Avcılar’ın Minik Öğrencileri Karne Sevinci Yaşadı
26.01.2017
122
A+
A-

Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüplerinde öğrenim gören 3-5 yaş aralığındaki minik öğrenciler karne sevinci yaşadı. Öğretmenlerinin ellerinden ilk karnelerini alan minik öğrencilerin değerlendirmelerinde ise farklılıklara saygı gösterme, gözlem yapabilme, Türkçeyi doğru kullanabilme ve verilen bir problem durumunu çözebilmek gibi farklı konular yer alıyor.

ATATÜRK’ÜN IŞIĞINDA

Bedenleri minik ama aldıkları eğitimler ile fikirleri büyük olarak yetişen çocuklar güne Andımız okuyarak başlıyorlar. Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüplerinin en büyük amacı ise; Atatürkçü, çağdaş atılımcı, yenilikçi, özgürce düşünen ve düşündüklerini özgürce ifade edebilen bireyler yetişmesini sağlamak. 3-5 yaş grubu çocukların eğitimlerine katkı sağlamak, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak amacı ile açılan Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüpleri, Atatürk’ün ışığından giderek verdiği eğitimlerle ön plana çıkıyor.

Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüplerinde eğitim gören öğrencilere cinsiyet eşitliği temeli esas alınarak verilen eğitimin yanı sıra, doğa ve hayvan sevgisi de aşılanarak tüm canlılara karşı daha duyarlı bir şekilde büyümeleri sağlanıyor.

CİNSİYET EŞİTLİĞİ TEMELLERİNDE EĞİTİM

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de konu ile ilgili olarak; “ Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüplerimiz; çocukların bedensel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerinin temellerinin atıldığı, önemli bir eğitim müessesi konumundadır. Her alanda erdemli, bilinçli ve sağlıklı bireyler olmalarını amaçladığımız geleceğe ışık saçan çocuklarımız sevgiyle, cinsiyet eşitliği temelinde ve Atatürk’ün açtığı yolda, bilimin ışığında büyüyorlar. Yarınlarımızın aydınlık yüzleri olan, her biri vazgeçilmez olan çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.