enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5568
EURO
34,9352
ALTIN
2.426,52
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DERYA BAYKAL’A SEVGİ SELİ

DERYA BAYKAL’A SEVGİ SELİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Dünya Kadın Çiftçiler Günü” etkinliğine katılan televizyon programcısı Derya Baykal, kendi yaptığı tacı kadınlara armağan ederek, kadınların bir kere daha gönüllerini fethetti.

Tekirdağ’ın Merkez Süleymanpaşa ilçesi sahil dolgu alanında tarım ve hayvancılık alanında kadın çiftçileri desteklemek amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Önder Çiftçi Kadın Kolları Yardımlaşma Derneği ile ortaklaşa “Dünya Kadın Çiftçiler Günü” etkinliği düzenlendi. Programa sanatçı Derya Baykal ile Türkiye Köy-Koop. Genel Başkanı Neptün Soyer konuşmacı olarak katıldı. Gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde kadınlar, ürettikleri yöresel ve organik ürünlerinin kurulan stantlarda satışlarını yaptı.
Program sanatçısı Derya Baykal çeşitli tahıllardan yapmış olduğu tacı kadınlara göstererek, “Bütün kadınları bu taç ile taçlandırmak istiyorum. Bu tacın üstünde buğday, ceviz, fındık, fıstıktan oluşmaktadır. Bugün hepinizin başında bu tacı hayal ediyorum. Hepiniz bu altın bilezikle taçlandırılıyorsunuz. Aslında bunu belediyeye hediye edeceğim. Belki orada bir yerlerde tutarsınız. Bu kadınlar her zaman başımızın üstünde yeri var, çok önemli işler yapıyorlar” dedi.


KADINLAR İYİ İŞLERE İMZA ATTI
Kadınların son zamanlarda çok iyi işlere imza attığını dile getiren sanatçı Baykal, “Özellikle son zamanlarda kadınların o kadar kendine güveni geldi ki, o kadar cesur adımlar atıyorlar ki, insan gurur duyuyor. Birazdan gezeceğim, kadınların öğrettiği şeyleri de göreceğim. Gerçekten burada olmak ayrı bir keyif. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ve Süleymanpaşa Belediyemize kadınlarımıza verdiği değerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kadınlara şu tezgahları kurmak, onlara ürettiklerini pazarlayacak bir alan sunmak, kursları açmak, bunlar çok önemli” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.