enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5442
EURO
34,8273
ALTIN
2.429,77
BIST
9.714,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN MESUT ÜNER “ÇANAKÇA’MIZ ÖRNEK ALINACAK MODERN BİR OKULA KAVUŞUYOR”

BAŞKAN MESUT ÜNER “ÇANAKÇA’MIZ ÖRNEK ALINACAK MODERN BİR OKULA KAVUŞUYOR”
17.08.2022
103
A+
A-

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in önemle üzerinde durduğu bir konu daha çözüme kavuştu. Çanakça Mahallesi’nde İstanbul’a örnek olacak kapsamlı ve modern okulun temel atıldı.

Çatalca Çanakça Mahallesinde, İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında hasarlı bulunarak yıkılan okulun yerine İstanbul Valiliği tarafından çok daha kapsamlı bir okul yapılıyor.

Belediye Başkanı Mesut Üner’in konunun üzerinde hassasiyetle durarak okulun yapılması için gerekli birçok temas ve girişimlerde bizzat bulunduğu okulun temeli düzenlenen tören ile atıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, MHP İlçe Başkanı Halit Uğur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninde dualar okunarak butona hep birlikte basıldı.

Çanakça 22 derslikli modern bir okula kavuşuyor

Başkan Mesut Üner törende yaptığı konuşmada, “Bugün hepimizin gurur günü. Çünkü Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; Cumhuriyet  “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller ister. Bunu ancak eğitimle başarabiliriz. Bizlerde eğitime verdiğimiz değer ve desteklerimizle Cumhuriyet yolunda azimle yürüyoruz. Çanakça Mahallemizde bulunan ve depremde risk taşıyacak okulumuz İstanbul’a örnek olacak bir okul şeklinde yeniden yapılıyor. 22 derslikli okulumuzda; 3 anasınıfı, 3 laboratuvar, konferans salonu, güreş ve jimnastik salonları, kütüphane, destek eğitim sınıfı ve 3 adet beceri ve tasarım atölyesi yer alacak ve teknolojinin her türlü imkânını bünyesinde barındıracak” ifadelerine yer verdi.

Eğitime daima destek olacağız

Eğitimin her zaman önceliği olduğunu belirten Belediye Başkanı Mesut Üner, ”Bizler için eğitim her şeyin üzerindedir. İlçemizde çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için onların geleceklerini en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. Eğitim konusunda önemli projeler hayata geçirdik. Öğrencilerimize, konusunda uzman öğretmenlerimizle kurs verdiğimiz Sürekli Eğitim Merkezimizle, okullarımızın ihtiyaçları doğrultusunda verdiğimiz desteklerle eğitimin ve yarınlarımız olan çocuklarımızın daima yanındayız” sözleriyle eğitime desteklerinin vazgeçilmezleri arasında olduğuna vurgu yaptı.

Konuşmasını Çanakça’nın modern bir okula kavuşmasından onur ve mutluluk duyduğunu belirterek sürdüren Başkan Mesut Üner, ”Daima bizlerden ve Çatalca’mızdan destek ve teveccühlerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere; Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, Milli Eğitim Bakanlığımıza, bölgemiz Milletvekillerine, İstanbul Valiliğimize, okulumuzun yapım aşamasına gelme sürecinde aynı heyecanla birlikte paylaştığımız Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş’e, AK Parti Çatalca İlçe Başkanımız Yusuf Aslan’a, Çanakça Muhtarımız Recai Uslu’ya ve sevgili öğrencilerimiz için her zaman işbirliği içerisinde olduğumuz İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Okulumuz en kıymetlilerimiz çocuklarımıza, ülkemize, ilimize, ilçemize ve Çanakça Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” sözleri ile okulun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.