enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3645
EURO
34,9526
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin Kurs Kayıtları Başladı

Gençlerin topluma kazandırılması kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde yer alması için kurulan Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin kurs kayıtları başladı. Katılımcıların tüm faaliyetlerden ücretsiz faydalanacağı gençlik merkezlerine; drama, işaret dili, Arapça ve İspanyolca dersleri de eklendi.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin Kurs Kayıtları Başladı
16.09.2015
118
A+
A-

Şişhane ve Okmeydanı Gençlik Merkezi’nde 2015 – 2016 Eğitim döneminde verilecek kurslar için kayıtlar başladı. Gençlerin topluma kazandırılması kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde yer alması için kurulan Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezlerleri’nde bu yıl kişisel gelişim ve hobi kurslarına; drama, işaret dili, Arapça ve İspanyolca dersleri eklendi. Böylece gençler, her biri alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kişisel gelişim ve hobi kurslarına katılarak, yeteneklerini geliştirme ve ilgi alanlarının üzerine eğilme fırsatı bulacak. Katılımcıların tüm faaliyetlerden ücretsiz faydalanacağı gençlik merkezlerine ilçedeki 15-30 yaş arasındaki vatandaşlar başvurabilir. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifika alacağı kurslar kontenjan ile sınırlı.

Şişhane ve Okmeydanı Gençlik Merkezi’ndeki kurslar şöyle:

“LYS Hazırlık (Türkçe ve Matematik), Bilgisayar, İngilizce, İspanyolca, Arapça, Web Tasarım, Grafik Tasarım, Bilgisayarlı Muhasebe, Fotoğrafçılık, Tiyatro, Kukla Atölyesi/Kukla Tiyatrosu, Drama, İşaret Dili, Keman, Gitar, Bağlama, Gençlik Korosu.”

Başvuru için istenen evraklar ise şunlar; “Nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma fotokopisi ya da öğrenci belgesi, bir adet vesikalık fotoğraf.”

GENÇLiK MERKEZi 1

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.