enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5615
EURO
34,7183
ALTIN
2.409,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Etiket: Beyoğlu

REKLAM ALANI
31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından 7 ilçede itiraz edilen sandıkların sayımı sona erdi. Alınan bilgiye göre, AK Parti ilçe teşkilatlarınca ilçe seçim kurullarına yapılan geçersiz oyların sayılması yönündeki itirazlar ve Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), geçersiz oyların yeniden sayımının durdurulması yönündeki İl Seçim Kurulu kararını kaldırmasının ardından ilçe seçim kurullarındaki...
04.04.2019
148
Gençlerin topluma kazandırılması kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde yer alması için kurulan Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin kurs kayıtları başladı. Katılımcıların tüm faaliyetlerden ücretsiz faydalanacağı gençlik merkezlerine; drama, işaret dili, Arapça ve İspanyolca dersleri de eklendi.
05.10.2015
130
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piyalepaşa Camii’nde kıldığı Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Vasıf Şahin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Cuma namazını kılmak için Beyoğlu’nda bulunan tarihi Piyalepaşa Camii’ni seçti.   BEYOĞLU İSTİHDAM MERKEZİ...
02.10.2015
107
Yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, koltuğunu Hüviyet Bekir İlkokulu Öğrencileri’nden İlayda Uğur ve Emir Akyüz’e bıraktı. Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz kendisini başkan gibi hissettiğini söyleyen öğrencilere Demircan, “ Her zaman yanınızdayım çocuklar” dedi.
02.10.2015
126
Ankara’da düzenlenen ‘Üçüncü Uluslararası 3. Yaş Baharı Turizmi ve Dinamikleri Kongresi”nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “biz doğarken sevinen insanların, biz yaşadığımız için sevinmelerini temin etmek kamusal görevimizdir,” dedi.   ‘Üçüncü Uluslararası 3. Yaş Baharı Turizmi ve Dinamikleri Kongresi” Ankara’da gerçekleştiriliyor. Yerli ve yabancı pek çok katılımcının yer...
02.10.2015
137
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zilini Piyalepaşa Ortaokulu’nda çaldı. Onları çok özlediğini söyleyen Demircan, “Sizlerin iyi eğitim alması için okullarımızın temizliğinden bakımlarına, kefken kampından semt konaklarımıza kadar elimizden ne geliyorsa yapıyoruz” dedi.
28.09.2015
102
Sosyal Market Vakfı’ tarafından başlatılan ‘Kurban Bağışı Kampanyası’ kapsamında 30 bin ihtiyaç sahibi vatandaş, kurban bağışçıları sayesinde sofralarında Kurban Bayramı sevinci yaşadı. Kurbanlıklarını alan vatandaşlar, “Başta Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan olmak üzere bütün hayırseverlerden Allah razı olsun,” dedi.   Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Market...
28.09.2015
110
Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki bütün okulların temizlik, bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Eğitime hazır hale gelen okullar, ilk ders zilinin çalmasını bekliyor.
27.09.2015
136
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Bayramın üçüncü günü Okmeydanı’nda Alucra Eğitim Vakfı’nın düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına katıldı.
27.09.2015
125
Beyoğlu Belediye Bakanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu İlçe Teşkilatının Kurban Bayramı dolayısı ile düzenlediği bayramlaşma törenine katıldı.
26.09.2015
128
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan bayram namazını Fetihtepe Camiinde kıldı. Bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Demircan, herkesin Kurban Bayramını tebrik ederek, “Bütün insanalemine, insanlığa Kurban Bayramı mutluluklar getirsin diliyorum,” dedi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Bayram namazını Okmeydanı, Fetihtepe Merkez Camii’nde kıldı. Sabahın erken saatlerinde camiye gelen...
24.09.2015
160
Beyoğlu Belediyesi Kurban Bayramı Namazı öncesi 89 camide toplam 16 kişiden oluşan iki ekiple temizlik ve hijyen çalışması gerçekleştirdi.Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün gözetiminde yapılan çalışmalar sonucu tüm ilçedeki tüm ibadethaneler temizlenerek Bayram Namazına hazır hale getirildi.   Beyoğlu Belediyesi Bayram namazında camileri dolduracak olan müminlerin sağlıklı bir ortamda ibadet etmesi için...
23.09.2015
125
Sosyal Market Vakfı, Kurban Bayramı’nda yine yoksulların yüzünü güldürecek. Küçükbaş 700, büyükbaş hayvan 900 TL’den Kurban Bağış kampanyası başlatan Sosyal Market Vakfı, yaklaşık 30 bin kişin faydalandığı Sosyal Market aracılığı ile ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasına ulaşacak.   Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Market Vakfı işbirliğiyle düzenli aralıklarla...
20.09.2015
129
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kurban bayramı tatili öncesindeki son işgününde belediye çalışanları ile bayramlaştı. Beyoğlu Belediyesi Ana Hizmet Binası’ndaki bayramlaşma töreninde başkan yardımcıları da tam kadro hazır bulundu
18.09.2015
106
Beyoğlu- Beyoğlu Belediyesi tarafından bu sene 9.'su düzenlenen Beyoğlu Sahaf Festivali’nin açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, katılımıyla gerçekleşti. Festivalin açılışında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan hedeflerinin Türkiye’nin dört bir yanına kitap götürmek olduğunu söyledi.
18.09.2015
111
Gençlerin topluma kazandırılması kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde yer alması için kurulan Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin kurs kayıtları başladı. Katılımcıların tüm faaliyetlerden ücretsiz faydalanacağı gençlik merkezlerine; drama, işaret dili, Arapça ve İspanyolca dersleri de eklendi.
16.09.2015
118
Beyoğlu Belediyesi tarafından bu sene 9.'su düzenlenen “Beyoğlu Sahaf Festivali” 17 Eylül 2015 tarihinde Tepebaşı’nda başlayacak. Bu senede festivalin açılışında düzenlenecek mezattan elde edilecek gelir yine yeni eğitim-öğretim yılı için maddi durumu yetersiz çocuklara bağışlanacak.
15.09.2015
101
Beyoğlu Belediyesi tarafından 10. kez düzenlenen "Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali" binlerce vatandaş ile onlarca sanatçıyı buluşturdu. İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği festival on günün ardından bir dahaki sene buluşmak üzere Beyoğlu’na veda etti.
15.09.2015
106
Beyoğlu Belediyesi, Kasımpaşa’nın sokaklarını yenilemeye devam ederken Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da, bölgeyi ziyaret ederek, çalışmaları yakından inceledi. Yedi senedir hakim sokakta esnaflık yaptığını ifade eden İlhan Görboğa “Başkanımıza bizzat iletmiştik ‘yapacağım’ dedi ve yaptı. Çok teşekkür ediyorum,” dedi.
15.09.2015
121
El emeği göz nuru el sanatları 10. Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali ile geleceğe taşınıyor. Festivalin bu yılki konuklarından Bakır Kakma Ustası Battal Yakut, “Beyoğlu Belediyesi’nden Allah razı olsun. Bu tarz festivaller geleneksel el sanatlarımızın gelecek nesillere aktarılması için vesile oluyor,” dedi.
14.09.2015
97
Beyoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı ‘10. Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali'nin bu sefer ki konukları Turabibaba Kütüphanesi’nin öğrencileri oldu. El emeği göz nuru ürünleri büyük bir dikkatle inceleyip, stantları gezen çocuk misafirler, “Beyoğlu’nda ustaları görmek çok güzel. Burayı çok beğendik. Ayrılmak istemiyoruz” diyerek bütün çocukları festivale davet ettiler.
14.09.2015
107
Unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarını yeniden canlandıran “Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali” vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Festivale ikinci kez katılan ahşap oyma ve kakma sanatçısı Ahmet Münir Ayva “Beyoğlu deyince aklıma Osmanlı’yla, el sanatlarımızla ilgili çağrışımlar geliyor. Beyoğlu Belediyesi’ne festival için çok teşekkür ediyorum,” dedi.   Beyoğlu Belediyesi tarafından...
11.09.2015
150
Dünyanın en saygın festivallerinden olan Cinevana Uluslararası Kısa Film Festivali Beyoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşecek. Cinevana Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Jeff McGary, “Türk Sineması 80’ler ve 90’larda kendi Rönesanssını yaşadı ama şuanda gördüğüm kadarıyla yeni gelen nesil Türk Sineması’nı olduğundan çok daha ileriye taşıyacak,” dedi.
11.09.2015
117
Yaz tatilinde binlerce öğrenciye kapılarını açan ‘Kefken Çevre ve Yaz Kampı’ şimdi de Beyoğlu’nda yaşayan 55 yaş üstü vatandaşları misafir ediyor. Şehrin stresinden uzaklaşma imkânı bulan vatandaşlar huzurlu vakit geçirmenin keyfine varıyor.
10.09.2015
116
Unutulmaya yüz tutmuş kalaycılık mesleği, “10. Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’nde yeniden hatırlanıyor. Çekiç ve çelik kalem kullanılarak bakırları önce ürün haline getirilip sonra da Osmanlı ve Selçuklu motifleriyle süslenen ürünler, festivalde alıcılarını bekliyor.
10.09.2015
139
Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne tayin olan Beyoğlu Sağlık İşleri Müdürü Nursel Büyük’e düzenlenen veda yemeğinde duygu dolu anlar yaşandı. Beyoğlu Belediyesi’ne veda eden Büyük “Beyoğlu Belediyesi’ndeki çalışmamın tadı her zaman damağımda kalacak” dedi.
09.09.2015
343
Beyoğlu-Beyoğlu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’nin açılışında konuşan Başkan Demircan “Beyoğlu, sinemada, mimaride, plastik sanatlarda, el sanatlarında, kültür adına ne varsa ona ev sahipliği yapmaya, destek vermeye devam ediyor” dedi.
04.09.2015
128
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, her hafta belediye binasında gerçekleştirilen ‘Halk Meclisi Toplantısı’nda vatandaşları dinleyip, çözüme kavuşturuyor. Belediyenin bu hizmetinden çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, Başkan Demircan’la bizzat görüşmekten çok mutlu olduklarını belirterek “Beyoğlu Belediyesi, bizleri can kulağıyla dinliyorlar,” dedi.
04.09.2015
92
BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI AHMET MİSBAH DEMİRCAN:“YENİ HALİYLE EMEK SİNEMA PASAJI BEYOĞLU’NUN EN BÜYÜK TAMAMLAYICISI OLACAK”
03.09.2015
172
Beyoğlu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali" 4 Eylül Cuma günü Tepebaşı’nda başlıyor.
02.09.2015
105