enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5836
EURO
34,8316
ALTIN
2.411,21
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece’de Öğrenciler Tatilde Okulları Tadilatta

Büyükçekmece’de Öğrenciler Tatilde Okulları Tadilatta
03.02.2016
135
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi yarıyıl tatilini fırsat bilerek ihtiyaç duyulan okulların bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor.

Okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından bazı okullarda görülen eksiklikler ve tadilat ihtiyacı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü harekete geçirdi.

Çalışmalar hummalı bir biçimde sürüyor

Okulların tatile girmesiyle birlikte Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak Dr. Sadık Ahmet ve Dr. Hasan Akgün ilköğretim okullarında çalışmalara başladı. Daha fazla hijyenik olması ve öğrencilerin ihtiyacını daha sağlıklı bir ortamda karşılayabilecekleri tuvaletler yapıldı. Hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler okullarda tespit ettikleri diğer eksiklikleri de gidererek çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar okulların açılış tarihine kadar yetiştirilecek.

“Eğitim gelecek demektir”

Eğitime vermiş olduğu desteklerden ötürü “Okulcu Hasan” olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirterek; “Parlak bir gelecek istiyorsak eğitim önceliğimiz olmalı. Okullarımızın A’dan Z’ye her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak eğitime vermiş olduğumuz desteğimizi sürdürüyoruz” dedi.

IMG_9711 IMG_9716 IMG_9733 IMG_9735 IMG_9741

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.