enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmeceli Öğrenciler Emin Ellerde

Büyükçekmeceli Öğrenciler Emin Ellerde
29.09.2015
111
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte okul önlerinde yaşanabilecek trafik kazalarına karşı bu yılda tedbiri elden bırakmıyor.

 

Her yıl olduğu gibi yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul giriş ve çıkışlarında trafik akışını düzenleyerek, öğrencilerin güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçişlerini sağlayan zabıta ekipleri bu yılda aynı titizlikle görevlerini sürdürüyor. Okul giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde önlem alan zabıta ekipleri öğrenci velilerinin de güvencesi oldu.

“Çocuklarımız bizim geleceğimizdir”

Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimlerini en güvenilir şekilde sağlamaları için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Okul içerisinde olduğu kadar okul dışında da çocuklarımızın güvenliğini sağlamak zorundayız. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların güvenli, huzurlu ve çağdaş bir ortamda eğitimlerini sürdürmelerini sağlamak bizim öncelikli hizmetlerimiz arasında. Zabıta ekiplerimiz her yıl olduğu gibi bu yılda okul önlerinde trafiği yönlendirecek. Bu çalışmamızdan memnun olan velilerimizde arayarak teşekkürlerini belirtiyor. Demek oluyor ki, veliler çocuklarını okula daha huzurlu ve daha güvenli bir şekilde gönderiyor” dedi.

001 002 003 004

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.