enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4966
EURO
34,7509
ALTIN
2.477,12
BIST
9.556,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Demircan, Koltuğunu Öğrencilere Bıraktı

Yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, koltuğunu Hüviyet Bekir İlkokulu Öğrencileri’nden İlayda Uğur ve Emir Akyüz’e bıraktı. Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz kendisini başkan gibi hissettiğini söyleyen öğrencilere Demircan, “ Her zaman yanınızdayım çocuklar” dedi.

Demircan, Koltuğunu Öğrencilere Bıraktı
02.10.2015
126
A+
A-

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan  2015 -2016 Eğitim – Öğretim Yılı dolayısıyla bir günlüğüne koltuğunu devretti. Hüviyet Bekir İlkokulu Öğrencileri’ni makamında ağırlayan Başkan Demircan, onlarla yakından ilgilendi. Demircan, kendisine çiçek veren çocuklara yeni eğitim –  öğretim hayatlarında başarılar deleyerek, “ Her zaman yanınızdayım çocuklar” dedi.

Daha sonra Başkan Demircan, bir günlüğüne koltuğunu Hüviyet Bekir İlkokulu Öğrencileri’nden İlayda Uğur ve Emir Akyüz’e bıraktı.

  KENDİLERİNİ BAŞKAN DEMİRCAN GİBİ HİSSETTİLER

Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz kendisini başkan gibi hissettiğini söyleyen 9 yaşındaki  Emir Akyüz,  “Eğer başkan olsaydım çocuklar için çok şey yapardım. Mesela onlara çok kırtasiye ürünleri verirdim ve onları çok severdim”  dedi.

Başkanlık koltuğunu arkadaşı Emir Akyüz ile paylaşan İlayda Uğur da kendisini başkan Demircan gibi hissettiğini söyleyerek, “Aslında başkanımızı çok özlediğimizden buraya geldik” dedi.

Daha sonra kendisini çiçeklerle karşılayan öğrencileri Başkan Demircan, çeşitli hediyelerle makamından uğurladı.

2 X 2 3 KL 6 KF news_photo_1443788526

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.