enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Eğitim günlerine Ekip dopingi

Eğitim günlerine Ekip dopingi
25.08.2015
71
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi EğitimrnGünleri, Fatih Sultan Mehmet Camii yanındaki Etkinlik Alanı’nda devam ediyor. Öğrencilererntercih sürecinde kılavuz olan tanıtım çadırında, bu kez tercih stresini atmakrnisteyen öğrenciler için sanatçı Ekin konser verdi.

rnrn

 

rnrn

Fatih SultanrnMehmet Camii’nin yanında yer alan etkinlik alanında her gün saat16.00 -24.00rnarası hizmet veren Beylikdüzü Eğitim Günleri etkinliği, özellikle LYSrnsınavlarının ardından üniversite tercihini yapacak gençler için iyi birerrnkılavuz oluyor. Gençlerin okulları bir arada tanıması ve karar vermesirnnoktasında katkı sağlayan Eğitim Günleri’nde bölgedeki birçok eğitim kurumu,rnyayınevi ve üniversitenin standı bulunuyor.

rnrn

 

rnrn

“Gençlerimizin iyi yerlere gelmesi enrnbüyük temennimiz”

rnrn

 

rnrn

Beylikdüzü Eğitim Günleri’ninrnöğrencilere bu dönemde kolaylık sağlaması açısından büyük önem taşıdığınırnbelirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Gençlerimizin en iyirnyerlerde olmaları en büyük temennimiz. Çok çalışıp yoruldular, bu zorlu süreçternbiz de onlara okulları böyle bir araya getirerek yardımcı olmaya çalıştık. Herrnbirine başarılar diliyorum” dedi.

rnrn

 

rnrn

Konserler devam edecek

rnrn

 

rnrn

Öğrencilerin tercih yaparkenrnzorlandığı bu dönemde moral ve motivasyon yakalamaları için konserlerin derndüzenlendiği etkinlikte, sahne alan sanatçı Ekin, performansıyla herkesirncoşturdu. Eğitim Günleri kapsamında, gençlerin sevdiği sanatçılar sahne almayarndevam edecek. 26 Temmuz’a kadar sürecek konserlerde sırasıyla Seda Bingöl,rnCihan Yıldız, Grup DörtxDört, Stand Up gösterisiyle Yavuz Seçkin ve MehmetrnErdem sahne alacak.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.