enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4550
EURO
34,8072
ALTIN
2.447,60
BIST
9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt’ta Eğitim Atağı Devam Ediyor

Esenyurt’ta Eğitim Atağı Devam Ediyor
08.10.2015
124
A+
A-

2015-2016 eğitim öğretim yılı başlamasının ardından Esenyurt’ta eğitim atakları ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor.

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Esenyurt ‘ta eğitim veren ve yapımı devam eden okulları dolaşarak eğitim ile ilgili çalışmaları yerinde incelediler.

Esenkent Hasbahçe Restoran’da düzenlenen kahvaltı programı ardından İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Esenyurt protokolü okul ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yıldız; “Kitaplar devletten defterler belediyeden projesi dünyaya örnek oldu”

İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, “Esenyurt ’ta eğitimin gelişmesi için gerekli tüm işlemler kaymakamlığımız ve eğitim gönüllüsü belediye başkanımız tarafından karşılanmış. Hatta, defterler belediyeden projesi bırakın Türkiye’yi dünyaya örnek olan bir projeyi hayata geçirdiği için Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ederim”dedi.

Kadıoğlu “Eğitim bizim her zaman ilk önceliğimiz oldu”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Biz, çocuklarımız ve öğrencilerimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Eğitim bizim her zaman ilk önceliğimiz oldu. Hiçbir zaman kim ne derse desin, lafa söze bakmadan bu zamana kadar okul yapmaya, yaptırmaya ve eğitim projelerini gerçekleştirmeye devam ettik.  Bizler daha iyi bir gelecek istiyorsak, bu geleceğinde temellerini öğrencilerimize destek olarak atmalıyız ”diyerek her zaman eğitime tam destek vereceğini ifade etti.

İnci, “Görevin sadece ders çalışmak”

Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, “ Okullar eğitim yuvalarıdır. Bu yuvaları hayata geçiren herkese teşekkür ederim. Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu bu eğitim kurumlarını kendi görevi olmamasına rağmen şu zamana onlarca okullun yapılmasına öncülük etti ”diyerek öğrencilerin gelecek için kendilerinin üstüne düşün görevin sadece ders çalışmak olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.