enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5649
EURO
34,9847
ALTIN
2.420,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İş ve Eş Seçimi Hayatınızın En Önemli İki Kararı

İş ve Eş Seçimi Hayatınızın En Önemli İki Kararı
15.12.2015
130
A+
A-

Öğrencilere meslek seçimlerinde yardımcı olmak amacıyla düzenlenen ve Prof. Dr. Sabahattin Zaim Anadolu Lisesi tarafından organize edilen Kariyer Günleri’nin açılış konuğu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz oldu. Başkan Karadeniz, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

Başkan Karadeniz, öğrencilerle bir araya geldiği söyleşide, soruları yanıtlayarak, kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Söyleşiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da katıldı.

“İŞ VE EŞ SEÇİMİ HAYATINIZIN EN ÖNEMLİ İKİ KARARI”

Başkan Karadeniz, kendisini tanıtarak başladığı sohbette, yaptığı esprilerle öğrencilere keyifli anlar yaşattı.“İsmim Temel, soyadım Karadeniz. Memleketim Sivas. Karadenizli değilim. 7 çocuklu bir ailenin altıncı çocuğuyum. Esenler’de dünyaya geldim. Şehremini Lisesi’nde okudum ve İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezunum” sözleriyle kısaca kendini tanıtan Karadeniz, eş ve iş seçiminin çok önemli iki karar olduğunu vurguladı.

“ALIŞKANLIKLARA TESLİM OLDUK, HAYRET ETMEK BİR KENARDA KALDI”

Alışkanlıkların insanların hayatında zehir etkisi yarattığını belirten Başkan Karadeniz, “Alışmak çok kötü bir şey. Telefona, televizyona ya da kötü bir maddeye. Bunlar bizi geliştirmez. Bizler, şaşırmayı unutmamalıyız. Kendinizden başlayarak, her şeyi tekrar tekrar sorgulayın. Hayatta yaşadığınız her şeye tekrar tekrar bakın. Göremediğiniz şeyleri göreceksiniz. Yaşanan en büyük hastalık, alışkanlıklara kendimizi teslim etmemiz. Hayret etmeyi bir kenara bırakmamızdır” dedi.

“GERÇEKLEŞTİRMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜM ÖNEMLİ PROJELERİM VAR”

Başkan Karadeniz, öğrencilerin sorusu üzerine siyasi yolculuğunu anlattığı konuşmasında, “Benim de söyleyeceğim bir şeyler var diyerek siyasete atıldım. İdeolojik saplantılarım yok. Bir dönem daha belediye başkanlığı yapmayı, Küçükçekmece’ye hizmet etmeyi hedefliyorum. İki yıldır belediye başkanıyım. Kendimden ümitliyim. Çünkü gerçekleştirmeyi düşündüğüm önemli projelerim var. Bir kısır döngüye girersem o zaman ne yapmam gerektiğini düşünürüm. İnsanlara verecek bir şeyim olmazsa siyaseti noktalayabilirim” dedi.

“BELEDİYEMİZİN BÜTÇESİNİ BİLİYOR MUSUNUZ?”

Küçükçekmece’yi geliştirmek ve değiştirmek adına gençlere her zaman ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Karadeniz, ”Belediyecilikte gündeme gelmeyen önemli bir gerçek var” diyerek, öğrencilere, ”Belediyenizin bütçesini biliyor musunuz?” diye sordu. Başkan Karadeniz, “Herkesin bilmesi gereken bir bütçe gerçeği var. Çoğu vatandaşımız bunu bilmiyor. Aslında belediyeniz de eviniz gibi yönetiliyor. Bizi protesto edin ama lütfen bunu bir şeyleri bilerek yapın. Bizler, bütçeyi Küçükçekmece’nin önceliklerine göre yönetiyoruz” diye konuştu. Seminerin sonunda Okul Müdürü Aydın Okuyucu, Başkan Karadeniz’e teşekkür ederek, günün anısına çiçek verdi

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.