enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KARAKAŞ’A BİR PLAKET DE AKÖREN’DEN

KARAKAŞ’A BİR PLAKET DE AKÖREN’DEN
25.08.2015
92
A+
A-
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a bir teşekkür plaketi de Akören Mahallesi Ümit Aksun İlkokulundan geldi. Başkan Karakaş’ın, İlçe Başkanvekili Dilek Demiral, İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin, Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çaylak, İsmail Taşkın, Ebru Özsöy, Fahrettin Berktaş ve Bilal Çağırır ile Akören Mahallesi Ümit Aksun İlkokuluna yaptığı ziyarette,


Okul Müdürü Lemi Çelik ve Okul Aile Birliği yönetimi AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a okullarına olan yardımları ve desteği için teşekkür plaketi takdim etti. Toplantıya ayrıca Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mecit Bayer, Akören Mahalle Eski Muhtarı Bahattin Sabancıoğlu’da katıldı.

EN GÜZEL HİZMET OKULLARA YAPILAN HİZMETTİR

Ümit Aksun İlkokulu yönetimi ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, katkı ve desteklerinden dolayı kendisine takdim edilen plaketi alarak okul yönetimine teşekkür etti.

 
Karakaş Ümit Aksun İlkokulunda kahvaltılı olarak düzenlen toplantıda, “ Siyasi hayatım boyunca hizmet etmekten mutluluk duyduğun en güzel hizmet okullarımıza yapılan hizmetler olmuştur. Gelecekte bizleri yönetecek olan nesillerin yetişeceği okullarımızda en iyi şekilde eğitim verilmesi için ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizim işimiz sizlere hizmet etmek. Silivri’ye kazandırdığımız yeni okullarımızda da son teknolojik donanıma sahip bir eğitim hizmeti verilmesini sağlıyoruz. Okullar bizim göz bebeğimiz.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.