enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Küçükçekmece’de Öğrenciler Ders Başı Yaptı

Küçükçekmece’de Öğrenciler Ders Başı Yaptı
28.09.2015
175
A+
A-

Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 2015-2016 eğitim-öğretim yılı programı, açılışı bugün gerçekleştirilen. Dr. İsmet Birgül İlkokulu’nda yapıldı.

Dr. İsmet Birgül İlkokulu’nda gerçekleşen eğitim-öğretim açılış yılı programına Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, okul müdürü Şenay Muslu Atıcı, hayırseverler Dr. İsmet ve Doğan Birgül, öğretmenler, veliler ile öğrenciler katıldı.

“OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KONUSUNDA DESTEK BEKLİYORUM”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını gerçekleştiren Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, eğitimin değerini bilen insanlarla birlikte olmanın kendisini umutlandırdığını belirterek, “Öğrencilerimizin layık oldukları şekilde eğitim görüyor olması beni çok mutlu ediyor. Velilerimizden de okul öncesi eğitimin artırılması konusunda yardım bekliyorum. Eğitime destek veren herkese minnetlerimi sunuyorum. Özellikle belediye başkanımıza okullarımızı fiziksel olarak iyi hale getirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ YAD ETMEDEN GEÇEMEYECEĞİM”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise “Bizim rahat yaşayabilmemiz, eğitim alabilmemiz için canlarını gözünü bile kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizi de anmamız gerekiyor. Onları burada yad etmeden geçemeyeceğim. Biz belediye olarak eğitime yaptığımız yatırımın geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu biliyoruz. Biz ilçemizdeki tüm okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Çocuklara daha iyi bir dünya bırakmak için, daha iyi eğitimli çocuklar yetiştirmeliyiz” diye konuştu. İnsana yapılan yatırımın yardımların içinde en hayırlısı olduğunu kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da eğitime destek verenlere minnetlerini dile getirdi.

KİTAPLARINI PROTOKOL ÜYELERİNDEN ALDILAR

Konuşmaların ardından okul öğrencileri şiirler okuyarak, Artvin ve Karadeniz yöresine ait halk oyunları gösterilerini sundu. Renkli geçen ilköğretim haftası kutlamalarında ilkokul öğrencilerinin heyecanı gözlerinden okunurken, öğrenciler protokol üyelerine çiçek takdim etti. Ayrıca aynı güne denk gelen Dr. İsmet Birgül İlkokulu’nun açılışı da kurdele kesimiyle gerçekleşti. Programın ardından protokol üyeleri okulu gezerek birinci sınıf öğrencilerine kitaplarını dağıttı. Dördüncü sınıf öğrencileri ise birinci sınıftaki miniklerine çiçek vererek onları yüreklendirdi.

Eğitim 1

Eğitim 2 Eğitim 3 Eğitim 4 Eğitim

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.