enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Küçükçekmeceli Öğrenci Ve Öğretmenler Bosna Gezisindeydi

Küçükçekmeceli Öğrenci Ve Öğretmenler Bosna Gezisindeydi
01.03.2017
120
A+
A-

Küçükçekmece Kaymakamlığı ve Küçükçekmece Belediye Başkanlığının desteğiyle Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Küçükçekmece İmam-Hatip Okulları Mezunları Mensupları Gönüllüleri Eğitim Derneği (KİGEDER)’nin ortaklaşa düzenlediği “Ben de Yazarım” Yarışmasının ikincisi düzenlendi.

 “Ben de Yazarım  İstanbul” adıyla düzenlenen yarışmada Lise öğrenimine devam eden gençler her yönüyle  İstanbul’u anlattı. Yazarlık kabiliyetlerinin gelişmesi amacıyla düzenlenen yarışmaya geçen sene olduğu gibi bu sene de ilçedeki Orta Öğretim kurumlarından yüzlerce öğrenci katıldı.Küçükçekmece’de görev yapan edebiyat öğretmenlerinden oluşan 7 kişilik komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucu 100 eser puan sırasına göre seçildi.

Seçilen eserler kitap olarak basıldı ve ilçedeki tüm okullara ve yarışmaya katılan herkese ücretsiz olarak dağıtıldı.

Dereceye giren öğrenciler ve onları çalıştıran öğretmenlerden oluşan gruba ise Bosna-Hersek Gezisi hediye edildi.Saraybosna, Travnik ve Mostar’dan oluşan turda öğrenciler ve öğretmenler yeni yerler keşfederek dolu dolu bir 3 gün geçirdiler. Balkanlardaki kardeş ülkelerimizden olan Bosna’nın dünü ve bugününe tanıklık ettiler.

Yarışmanın koordinatörlüğünü yapan Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Tekbaş “Bu sene yarışmamızın ikincisini düzenlemekten son derece mutluyuz. İnşallah yeni konular ve yeni yarışmalarla gençlerimizi her zaman okumaya ve yazmaya teşvik edeceğiz. ” dedi.Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya ve  Küçükçekmece  Belediye Başkanı Temel  Karadeniz geziye katılan grubu makamlarında kabul ederek tebrik ettiler. Ayrıca izlenim ve değerlendirmelerini paylaştılar.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.