enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mektebim Okulları Genel Müdürlüğü’ne Hasan Çoroğlu atandı.

Mektebim Okulları Genel Müdürlüğü’ne Hasan Çoroğlu atandı.
25.08.2015
566
A+
A-

Dumlupınar Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Hasan Çoroğlu, öğretmenliğe Keşan Rasim Ergene Ortaokulu’nda başladı. Daha sonra Doğa Koleji’nde öğretmenlik ve yöneticilik, Uğur Koleji’nde halkla ilişkiler koordinatörlüğü, insan kaynakları koordinatörlüğü ve en son genel müdür yardımcılığı yapan Çoroğlu, Temmuz 2013’de ar-ge çalışmalarını yürütmek üzere Mektebim Okulları kadrosuna katılmıştı. Hasan Çoroğlu, Mart 2014 itibariyle de Mektebim Okulları Genel Müdürü olarak atandı.

Eğitim sektörüne 2011-2012 öğrenim döneminde Büyükçekmece’de Mektebim Okulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile adım atan Mektebim Okulları, en son Mart ayı içinde İstanbul-Güngören’deki Koza Koleji’ni devraldı. Böylelikle Mektebim zincirinde okul sayısı, 8’i anaokulu, 5’i ilkokul, 5’i ortaokul, 1’i fen lisesi, 1’i güzel sanatlar lisesi, 3’ü Anadolu lisesi ve 8’i de Anadolu sağlık meslek lisesi olmak üzere, toplam 17 kampüste 31’e yükseldi.

Mektebim Okulları adını Latin harfli yeni alfabenin öğretilmesi için Atatürk’ün talimatıyla kurulan Millet Mektepleri’nden alıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.