enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri bölümü Turaş Gaz Armatürleri ve Turmach Makine’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri bölümü Turaş Gaz Armatürleri ve Turmach Makine’ye ziyaret gerçekleştirdi.
A+
A-

Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri bölümü öğrencileri ve Bilişim Teknolojisi öğretmenleri Mesut Çakır, Arife Ulus ve Bilişim Teknolojileri Bölümü Alan Şefi Volkan Çınar; 17.12.2019 Salı günü Gökhan Turhan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Turaş Gaz Armatürleri ve Turmach Makine’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Turaş Gaz Armatürleri İmalat Mühendisleri tarafından verilen eğitimde üretim alanında teknolojinin sağladığı faydalardan bahsedildi ve şirketin gelişimine sunduğu faydalara değinilerek prosesler tanıtıldı. Turaş Gaz Armatürleri’nin kardeş firması olan Turmach Makine’de ise öğrencilere ürettikleri otomasyon makinelerinin yazılım ve üretim takibi konularında bilgi verilerek gelişimlerine katkıda bulunuldu. Toplantılara Turaş Gaz Armatürleri Genel Müdür’ü Aykut Can Yıldız, Bilgi İşlem Görevlisi Volkan Acar, İnsan Kaynakları Yöneticisi Ceylan Karaarslan, İmalat Mühendisi Ayhan Çorbacı ve Turmach Makine Otomasyon Yazılım Mühendisi Umut Kurşun katılmıştır. Temel Eğitim Liseden, Pratik Eğitim Sanayi’den diyoruz ve öğrencilerinize başarılar diliyoruz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.