enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5346
EURO
34,9863
ALTIN
2.440,42
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Dr. Ümit Beyatlı’dan, Ramazan Bayramı mesajı

Dr. Ümit Beyatlı’dan, Ramazan Bayramı mesajı
22.05.2020
156
A+
A-

Silivri Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, yazılı bir açıklama yaparak şunları kaydetti;

“Yardımlaşma, dayanışmaya ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Daha nice güzel bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Allah’ tan temenni ediyorum. Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren dargınlıkları unutturup barıştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği güçlendiği müstesna günlerdir.

Çünkü bu güzel günleri kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği hoşgörünün hakim olduğu bir mana iklimini yaşamak ve kalıcı kılmak için bir vesile olarak görmek gerekmektedir. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum.” ifadelerine yer verdi. 

REKLAM ALANI