enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Öğrenciler yaya önceliğine dikkat çekti

Öğrenciler yaya önceliğine dikkat çekti
30.09.2022
74
A+
A-

Silivri’de trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla Ertuğrul Gazi okulu öğrencileri yaya geçitlerinden ‘yaya önceliği kırmızı çizgimizdir’ sloganları geçti. Daha sonra da yaya geçitlerindeki çizgiyi kırmızıya boyadı.

Ülke genelinde trafikte yaya önceliği farkındalığının arttırılmasına yönelik eş zamanlı olarak farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Silivri’de ise Ertuğrul Gazi okulu öğrencileri, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu önünde bulunan yaya geçidini “yaya önceliği kırmızı çizgimizdir” sloganları atarak geçti. Daha sonra yaya geçitlerinde bulunan çizgileri kırmızıya boyadılar. Farkındalığı arttırmak amacı ile düzenlenen etkinlikle Polis, jandarma ve zabıta ekipleri de görev aldı. Cadde ve sokaklarda geçiş üstünlüğü hakkının yayalarda olduğu vatandaşlara anlatıldı, uygulamanın gün boyu devam edeceği de öğrenildi.

KAYNAK : SHA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.