enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4658
EURO
34,7315
ALTIN
2.441,46
BIST
9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Öğretmenlere “Geri Dönüşüm” Semineri Verildi

Öğretmenlere “Geri Dönüşüm” Semineri Verildi
11.12.2015
113
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelindeki öğretmenleri geri dönüşüm hakkında bilgilendirdi.

“Geri Dönüşüm Gelecektir”

“Geri Dönüşüm Gelecektir” projesi kapsamında, okullarda atık pillerin toplanması konusunda ilçe genelinde yoğun bir çalışma sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki okulların öğretmenlerine projenin işleyişi hakkında bilgi verdi.  Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Taşınabilir Pil İthalatçıları Derneği (TAP) ile birlikte gerçekleştirdiği bilgilendirme seminerine öğretmenlerin de ilgisi büyük oldu. Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminerde öğretmenlere “Geri Dönüşüm Gelecektir” projesinin yanı sıra atık pillerin toplanması ve hakkında da bilgi verildi.

“Öğretmenlere büyük görev düşüyor”

Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu “Geri Dönüşüm Gelecektir” projesinin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ve çevre adına önemli işlere imza attığını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyorsak böylesine önemli çevre projelerine destek vermek zorundayız. Bu konuda geleceğimiz olan çocuklarımızı daha da bilinçlendirerek eğitmeliyiz. Bu konuda da en önemli göreve eğitimcilerimize düşüyor” dedi.

DSC_9211 DSC_9214

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.