enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Rekor Düzeyde Atık Toplandı

Rekor Düzeyde Atık Toplandı
06.10.2015
117
A+
A-

Büyükçekmece’de elektronik atıklar doğa kazandırılıyor

“Geri Dönüşüm Gelecektir” projesi kapsamında önemli çalışmalara imza atan Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, her türlü atığı doğaya kazandırmak adına yeni projeler üretmeyi sürdürüyor.

 

Rekor Düzeyde Atık Toplandı

 

2015 yılı içerisinde rekor düzeyde atık pil ve atık elektronik malzeme toplayan belediye ekipleri topladıkları atıkları lisanlı firmalara teslim ederken, düzenlenen eğitim seminerleriyle de öğrencilere ve ilçe halkına çevre bilincini aşılamayı sürdürdü.

Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 2015 yılı içerisinde “Geri Dönüşüm Gelecektir” projesi kapsamında yürüttüğü yoğun çalışmalar neticesinde doğaya kazandırmak üzere projenin “elektronik atık” kısmında önemli bir başarıya imza attı. İlçe genelinde toplanan elektronik atıklar geri dönüştürülmek üzere lisanslı firmalara teslim edildi.

 

Başkan Akgün’den projelere destek

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda da, önümüzdeki yıllar için evsel atıkların dışındaki her atığın geri dönüşümü için yeni projelere hazırlanacak. Büyükçekmece Belediyesi’nin bu süreçte hizmete sokacağı bazı projelerin Türkiye genelinde örnek teşkil etmesi de bekleniyor.

01 02 03

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.