enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5702
EURO
34,9795
ALTIN
2.423,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sarten’den Eğitime tam destek

Sarten’den Eğitime tam destek
A+
A-

Türkiye’nin lider ambalaj üreticisi Sarten’in sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek verdiği matbaa atölyesi Silivri Endüstri Meslek Lisesi’nde hayata geçirildi.

Sarten Ambalaj A.Ş., Silivri Endüstri Meslek Lisesi’nde ikinci bir atölye kurarak eğitime katkısını sürdürüyor. 4 yıl önce teknoloji atölyesini faaliyete açarak öğrencilerin eğitimine tahsis eden Sarten, şimdi de matbaa atölyesi kurdu. Sarten Ambalaj Onursal Başkanı Yusuf Sarıbekir, Sarten Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeren Sarıbekir’in katkılarıyla yapımı gerçekleşen matbaa atölyesi için kurdele kesildi. Törene AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, 22.Dönem CHP Milletvekili Sıdıka Sarıbekir, Silivri Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sali Usta, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Musa Kalay, eski belediye başkanı Hüseyin Turan, işadamları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Tören öncesinde Beyaz Yemek firmasının hazırladığı ikramlar katılımcılara sunuldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program başlarken, açılış konuşmasını okul müdürü Musa Kavlak yaptı.

2018/09/2018-09-28-18-51-44_2.jpg

2018/09/2018-09-28-18-51-45.jpg

2018/09/2018-09-28-18-51-43_1.jpg

2018/09/2018-09-28-18-51-43.jpg

KAVLAK: MESLEK LİSESİNE YÖNELİK YANLIŞ BİR ALGI VAR

Sarten Onursal Başkanı Yusuf Sarıbekir, yönetim kurulu üyeleri Zeki Sarıbekir ve Zeren Sarıbekir’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Kavlak, eğitime büyük bir katkı sağladıkları için minnettar olduklarını belirtti. 450 metrekare alan içerisinde matbaa teknolojisi makinaların, laboratuvar, bilgisayar odasının bulunduğunu anlatan Kavlak, eğitimdeki sorunları da dile getirdi. Meslek liselerinin tercih edilmesi hususunda öğrenci ve ailelerin kaygı yaşadığını belirten Kavlak, bu algının değişmesi gerektiğini belirterek, meslek liselerinin nitelikli personel yetiştirmedeki önemine dikkat çekti.

SARIBEKİR: ÇOCUKLARIMIZ EN MÜKEMMEL SEVİYEDE MEZUN OLACAK

Sarten Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, törende yaptığı konuşmada desteklerinin devam edeceğini ifade ederek “Yarınlarımızı düşüyoruz” mesajı verdi. Sarıbekir, matbaacılık üzerine konuşarak, “Metal ve kağıt üzerine ofset baskı tekniği ile baskı yapabilecek eklerden oluşmaktadır. İleri teknoloji ile öğrencilerimize çağdaş matbaa eğitimi verebilecek kabiliyettedir. Matbaacılık çağımızın önder mesleklerinin en başında gelmektedir. Matbaa teknisyenleri bütün dünyada aranan seçilmiş bireylerdir. Bu önemli meslek mensupları yüksek gelir getiren bir işe sahip olmakla beraber kişiye çevresinde haklı bir gurur yaratmaktadır. Matbaa atölyemiz Sarten’in mensup olduğu matbaa deneyimi ve yüksek teknoloji birikimiyle desteklenecektir. Çocuklarımızın meslektaşları arasında en mükemmel seviyede mezun olabilmeleri en büyük arzumuzdur. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

SARIBEKİR’DEN BURS SÖZÜ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Milletvekili Tülay Kaynarca ve Kaymakam Ali Partal’ın konuşmalarından sonra kurdele kesimine geçildi. Kaymakam Partal, öğrencilere üniversite hayatlarında burs desteği verilmesi için Yusuf Sarıbekir’den söz istedi. Sarıbekir, “Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimize burs vermeye devam edeceği” dedi. Katılımcılar matbaa atölyesini gezerek baskı makinalarını inceledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.