enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5524
EURO
34,8771
ALTIN
2.430,29
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri İlçe Milli Eğitimde görev değişikliği

Silivri İlçe Milli Eğitimde görev değişikliği
01.02.2019
342
A+
A-

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’ın görevden alınarak, yerine Edirne Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman’ın görevlendirildiği iddiası gündemde.

20 Haziran 2014 tarihinden itibaren Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yapan Ahmet Ay’ın görevden alınacağı iddiaları aylardır gündemden düşmedi. Son duyuma göre Ahmet Ayı’ın merkeze çekildiği (havuza alındığı), yerine ise Edirne Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp Akman’ın görevlendirileceği iddiası güçlü bir şekilde eğitim camiasında yankı buldu. Görev değişimiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığınca kararnamelerin de yazıldığı, bu günlerde tebliğe edileceği duyumu alındı.

ERALP AKMAN KİMDİR?
1981 yılında Ankara´nın Çankaya ilçesinde doğan ve aslen Edirne/İpsala´lı olan Eralp Akman, ilk, orta ve lise öğrenimini Edirne´de tamamladı. 2002 Yılında Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. 2012 yılında Bahçeşehir Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı’nda yüksek lisansını “Eğitim Yöneticilerinin Problem Çözme Becerileri” projesi ile tamamladı. Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı’nda doktora öğrenimine devam etmekte olan Eralp Akman, İngilizce bilmektedir.
Eralp Akman, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde sırası ile müdür yardımcısı, müdür baş yardımcısı ve okul müdürü olarak çalıştı. Evli ve bir çocuk babası olan Eralp Akman 24.05.2016 tarihinden itibaren Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktadır.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.