enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Silivri’de Mezuniyet Coşkusu Yaşandı
25.08.2015
108
A+
A-

2013-2014 Eğitim Öğretim Dönemi kapanış töreni 13 Haziran Cuma günü Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Dönem sonu kapanış törenine; Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, siyasi parti, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, okul müdürleri, birçok öğrenci ile velisi katıldı.

ASAN BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU

Programın açılış konuşmasını yapan Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencisi Egemen Öztürk’ün ardından söz alan Okul Müdürü İsmet Asan, “Sizlerin buradaki başarısını ileriki tahsil hayatlarınızda da göstereceğinize inanıyorum. Hepinizi kutluyorum” dedi.

KAYAPINAR: “EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar da törende bir konuşma yaparak şunları kaydetti: “Geçmiş dönemlerde daha coşkulu törenler yapıyorduk. Ancak Soma’da yaşanan olaylar neticesinde bu yıl daha mütevazı bir tören yapmak durumunda kaldık. Ben eğitime büyük katkı sunan Silivri Belediyesi ve siyasi partilerimize, kişi ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunuyorum.”

IŞIKLAR: “HER ZAMAN EN İYİSİNİ SUNMAYI HEDEFLEDİK”

Eğitimin olmazsa olmazların en başında geldiğine dikkat çekerek konuşmasına başlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geleceğin teminatı olan gençlerin her şeyin en iyisine layık olduklarını ifade etti. Işıklar, “Bizler her zaman eğitime katkı sunabilmenin, daha iyisini ortaya koyabilmenin çabasını sarf ettik. Bugün de burada pırıl pırıl gençlerimizin mezuniyetinde sizlerle bir arada olabilmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ben bugün buradan mezun olan evlatlarımıza gelecek eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Ve onları takip eden öğrencilerimize de bu başarılı ağabeylerini, ablalarını örnek almalarını tavsiye ediyorum. Eğitimin olmadığı bir yerde gelişmeden, çağdaşlaşmadan bahsetmek mümkün değildir. Sizler aldığınız bu eğitimlerle ülkemizi çok daha güzel yarınlara taşıyacak olan ve bu vatanı Atatürk’ün emanet ettiği Türk Gençlerisiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

KESER: “ÖNEMLİ OLAN KALICI BİR ŞEYLER BIRAKMAK”

Törende son olarak konuşan Silivri Kaymakamı Salih Keser de eğitimin önemine dikkat çektiği konuşmasında şunları kaydetti: “Sizler bir kısmınız mezun olurken bir bölümünüzde eğitimlerine burada devam edecek ve bir sonraki yıl buradan uğurlayacağız. Bu böyle devam edecek. Ancak önemli olan sağlam temeller üzerine eğitim almak ve geride kalıcı işler bırakmak. Ben gördüğüm kadarıyla başarılı bir dönem geride kalıyor ve inanıyorum ki aynı başarılarla dolu yeni bir döneme de birlikte merhaba diyeceğiz. Siz çok değerli öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarken bunda en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

KEPLER HAVAYA ATILDI

Okul birincilerinin isimlerinin kütüğe çakılması merasimiyle devam eden programda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Silivri Belediyesi tarafından özel olarak hazırlatılan kep ve cübbeleri giyen öğrenciler, mezun olmanın verdiği coşkuyla keplerini aynı anda havaya attı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.