enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Tüp Bebekler İlk Karnelerini Aldı

Tüp Bebekler İlk Karnelerini Aldı
23.01.2016
117
A+
A-

Esenyurt Belediyesi’nin 8 yıl önce başlattığı tüp bebek projesinin ilk çocukları ilk karne heyecanını yaşarken, Esenyurt Belediye Başkan Necmi Kadıoğlu kendisini ziyaret eden çocuklara tablet bilgisayar hediye etti.

Tablet bilgisayar ve eğitim seti hediye

Esenyurt Belediyesi tarafından 8 yıl önce başlatılan tüp bebek tedavi destek hizmeti kapsamında doğan çocuklar ilk karnelerinin sevincini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile birlikte yaşadı. Proje sonrası doğan 69 çocuğun bir kısmı karnelerini alarak Başkan Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kadıoğlu çocuklarla yakından ilgilenirken çocuklar tablet bilgisayar ve eğitim seti vererek ödüllendirdi.

“Toplumun yarasını sarmaya çalışıyoruz”

Tüp Bebek projesi sonrası doğan 69 çocuktan bazılarının karne sevincine ortak olduklarını dile getiren Başkan Kadıoğlu, “Ortalama 59 aile var ve tüp bebek tedavi hizmetimize katılan ailelerin daha doğacak çocukları var. Bizim için heyecan verici bir durum. Umutsuz bir anda aileler çocuk sahibi oluyor. Aileler, imkânları olmadığı için umutsuz bir şekilde bize geliyor. Hamdolsun Allah bize yardım ediyor, biz de bu yardımları onlara aktarıyoruz. Aldığımız netice de burada. Bende 6 torun sahibi bir dede olarak ayrıca 69 tüp bebek torun sahibi oldum. Bu çok güzel bir duygudur. Allah herkese çocuk sahibi yapsın. Çocuklara tablet bilgisayar ve eğitim seti hediye ettim. En önemli şeylerden birisi günümüzde de tablet . İlk hediyemiz bu çocukların. İnşallah sene sonunda da çocuklarımızı ayrıca ödüllendiririz. Bu hizmetimize dâhil olmak isteyen yeni yeni aileler var, onlarla da görüşüyoruz. Toplumun bir yarasını sarmaya çalışıyoruz ve böyle aileler ile görüşüyoruz” dedi.

AİLELER SEVİNCE ORTAK OLDU

İlk defa karne aldığını belirten çocuklardan Zeynep Karadağ karnesinin pekiyi olduğunu ifade ederek heyecanını paylaştı. Karadağ’ın ikiz kardeşi Mustafa Karadağ ise mutluluğunu dile getirerek, “Daha önce böyle bir hediye almamıştım. Çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Yıllar sonra anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hanım Karadağ ise teşekkür ederek mutluluğunu dile getirerek, “Çocuklarımın ilk senesi olduğu için çok heyecanlıyız ve mutluyuz. İlk defa karne alıyorlar. Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. İkiz olmuşlardı çocuklarım. Dünyanın en güzel mutluluğu da budur benim için” diye konuştu.

Karne hediyesi olarak tablet bilgisayar verildiği için mutlu olduğunu söyleyen Feride Gül Çınar, “Çok mutluyum ve heyecanlıyım daha önce hiç böyle bir hediye almamıştım. İlk defa karne ve hediye aldım” dedi. Çınar’ın annesi Gülseren Çınar ise, Başkan Kadıoğlu’na teşekkürlerini dile getirerek, “Başkanımızdan Allah razı olsun bizim bugünleri yaşamımıza vesile oldular. Belediye sayesinde tüp bebek yoluyla çocuk sahibi olduk. Çocuklarımız ilk hediye ve karnelerini aldılar. Bunun heyecanını yaşıyorum” diye konuştu.

Tüp Bebekler İlk Karnelerini Aldı (1) Tüp Bebekler İlk Karnelerini Aldı (2) Tüp Bebekler İlk Karnelerini Aldı (3) Tüp Bebekler İlk Karnelerini Aldı (4) Tüp Bebekler İlk Karnelerini Aldı (5) Tüp Bebekler İlk Karnelerini Aldı (6)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.