enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Akçansa Genel Müdürlüğü’ne Umut Zenar atandı

Akçansa Genel Müdürlüğü’ne Umut Zenar atandı
04.07.2018
131
A+
A-

Sabancı Topluluğu şirketlerinden Akçansa’da bayrak değişimi yaşanıyor. 2004 yılından bu yana şirketin farklı departmanlarında görev yapan, 2016-2017 yıllarında genel müdürlük sorumluluğunu üstlenen Umut Zenar, yeniden Akçansa Genel Müdürü olarak atandı.

Umut Zenar görevine 9 Temmuz’da başlayacak.

Umut Zenar kimdir ?

2003 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan, 2010yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde Executive MBA programını tamamlayan Umut Zenar, kariyerine 2003 yılında Zorlu Enerji Grubu’nda İş Geliştirme ve Planlama Uzman Yardımcısı olarak başladı. Sabancı Topluluğuna 2004 yılında katılan Zenar, Aralık 2016 tarihine kadar Akçansa’da sırasıyla Satış Uzmanı, Pazarlama ve Satış Planlama Yetkilisi, Strateji ve İş Geliştirme Müdürü, Strateji, İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı ve son olarak da Akçansa Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Aralık 2016 – Haziran 2018 tarihleri arasında grup dışında çalışan Umut Zenar, 9 Temmuz 2018 tarihi itibarıyla Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’da Genel Müdür koltuğuna oturacak.

Akçansa Hakkında

Temelleri 1967 ve 1974 yıllarında Akçimento ve Çanakkale Çimento ile atılan ve 1996 yılında bu iki şirketin birleşmesi sonucunda Türkiye’nin en büyük çimento üreticisi konumuna gelen Akçansa, bir Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşudur.

Çimento ve hazır beton üretiminde Marmara, Ege ve Karadeniz bölgelerinde faaliyet gösteren Akçansa, iştiraki olan Betonsa şirketiyle 1998 yılında birleşmesi sonucunda, Marmara ve Ege bölgelerine yayılmış 40’a yakın hazır beton tesisinde ‘Betonsa’ markasıyla hizmet vermektedir. Akçansa, dünya kalite standartlarına uygun ürünleri, kimliği, üstün hizmet anlayışı ve yüksek teknoloji donanımlı tesisleriyle ülkemizin çimento ihtiyacının yüzde 10’unu, toplam çimento ve klinker ihracatının ise yüzde 12,5’ini karşılamaktadır. Modern limancılık anlayışıyla hareket eden Akçansa Port markasıyla genel kargo, dökme yük, proje yükü, uluslararası ve dahili Ro-Ro, depolama, ardiye, konteyner operasyonları, CFS, dökme sıvı yük hizmetlerinin yanı sıra ‘butik hizmet’ anlayışına sahip limanlarından üçüncü şahıslara da hizmet vermektedir.

Akçansa’nın vizyonu, tüm paydaşları tarafından güvenilen ve en çok tercih edilen iş modeline sahip şirket olarak, yapı malzemeleri sektöründe tüm sınırların ötesinde sürdürülebilir büyümektir.

Akçansa’nın misyonu, toplumsal, çevresel, yasal ve etik değerlere bağlı kültürü ile tüm sosyal paydaşları için değer yaratarak, toplumun yaşam kalitesini yükselten lider yapı malzemeleri şirketi olmaktır.

 

Bilgi için: Gizem Ayvazoğlu / Ünite İletişim (212) 272 93 13

gizem.ayvazoglu@unite.com.tr; www.unite.com.tr

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.