enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3625
EURO
34,6893
ALTIN
2.395,81
BIST
10.163,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

DR. İBRAHİM İÇÖZ ASALETEN TESKİ GENEL MÜDÜRÜ OLDU

DR. İBRAHİM İÇÖZ ASALETEN TESKİ GENEL MÜDÜRÜ OLDU
18.07.2019
102
A+
A-

Dr. İbrahim İçöz, yaklaşık 9 aylık süreçte vekaleten yürüttüğü TESKİ Genel Müdürü görevine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın önerileri ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayı ile asaleten atandı.

Dr. İbrahim İçöz, 657 sayılı devlet memurları kanununun 76’ncı ve 2560 sayılı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kuruluş ve Görevleri hakkında Kanununun 11. Maddelerine göre 16.07.2019 tarihli ve 165846 sayılı Bakanlık onayı ile asaleten atandı. Atama sonrasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen programda, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz’e çiçek takdim ederek tebrik etti ve görevinde başarılar diledi. Genel Müdür İçöz de nazik kutlamasından dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti.

‘BERABER BAŞARACAĞIZ’
Büyükşehir ve TESKİ daire başkanlarının da katıldığı programda konuşan Genel Müdür İçöz; “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 9 aylık süreçte vekaleten yürüttüğüm görevi bundan sonra da hep birlikte başarılı bir şekilde yürüteceğime inanıyorum” dedi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.