enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5535
EURO
34,9719
ALTIN
2.448,51
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ak Esenyurt’ta Bayramlaşma Sevinci

Ak Esenyurt’ta Bayramlaşma Sevinci
27.09.2015
192
A+
A-

Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatı Kurban Bayramını tüm teşkilat mensupları ile birlikte kutladı.

İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen Bayramlaşma törenine, Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, AK Parti İstanbul 3’ncü bölge milletvekili adayları Zekiye Çapan, Abdullah Sadıksoy, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyuırt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve yüzlerce AK Teşkilat mensubu katıldı.

Açılış konuşması yapan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, ilçe teşkilatı olarak 1 Kasım erken seçimine hazır olduklarını vurguladı. Değer, ‘’ Yaptığınız hayırların, ibadetlerinizin kabul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Müslüman coğrafyasında yaşanan olaylar bizi ziyadesi ile üzmektedir. Fakat ülkemizde huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmekteyiz. 1 Kasım erken seçimine tüm teşkilatımız ile hazırız. İnşallah çok gürültü olmadan bir seçim yaşanacaktır’’ dedi.

Değer ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak düşüncelerini ifade etti. Başkan Kadıoğlu, ‘ Bugün bu bayramlaşma törenimizde olduğu gibi ben biliyorum, sizler yarım bıraktığınız işi tamamlamaya geldiniz. 1 Kasım’da tekrar tarih yazacağınıza eminim. Çünkü AK Kadrolara güveniyorum’ dedi.

Başkan Kadıoğlu’nun konuşması ardından sırasıyla AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Umur, AK Parti İstanbul 3’ncü bölge milletvekili adayları Zekiye Çapan, Abdullah Sadıksoy, Yeşil Aytulum ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca söz alarak bayram mesajlarını dile getirdiler.

Programda son olarak söz alan 3 dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan AK Parti İstanbul 3’ncü Bölge Milletvekili Adayı Mehdi Eker, ülkede barışın, huzurun ve istikrarın adresinin AK Parti olduğunu söyledi. Bakan Eker, ‘’ Bugün İslam coğrafyası acılar içerisindedir. İşte Kudüs, işte Şam ve işte Bağdat gözlerimizin önündedir. AK Parti 150 yıllık beklentinin karşılığıdır. Son yaşayan barış köprüsüdür ve medeniyetin başlangıcıdır. Müslüman’ın vicdanı yıkılırsa iç savaş çıkar. Türkiye’de bizler barışı ve kardeşliği tesis edeceğiz. Bugün Esenyurtlu kardeşlerim ile bayram buluşmasının mutluluğu içindeyim. Esenyurt Türkiye’nin en hızla gelişen bölgesidir. Esenyurt adeta Türkiye’nin küçülmüş halidir’’ dedi.

Bayramlaşma programı ardından Bakan Mehdi Eker, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve beraberindeki heyet Esenyurt Hacı Kamer Torun Camiinde kıldıkları Cuma namazı sonrasında vatandaşlar ile çay içerek sohbet ettiler.

IMG_1357 IMG_1378 IMG_1475 IMG_1478 IMG_1497 IMG_1528 IMG_1548

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.