enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Vatandaşlar Sordu, Uzmanlar Yanıtladı

Vatandaşlar Sordu, Uzmanlar Yanıtladı
09.12.2015
106
A+
A-

Birçok kez farklı noktalarda yapılan “Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi” bu kez Beylikdüzü’nde gerçekleşti. Beylikdüzü Belediyesi ev sahipliğinde Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde yapılan zirveye, ilçe içerisinden birçok sanayici ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Moderatörlüğünü Celal Toprak’ın yaptığı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasını gerçekleştirdiği zirvede yeni bir ilçe olan Beylikdüzü’nün kentsel dönüşüme en az ihtiyaç duyan ilçe olduğu belirtildi. En baştan planlı gidilirse geleceğe miras yapılar bırakılabilineceği konuşuldu.

 

Vatandaşlar Sordu, Uzmanlar Yanıtladı

 

İki oturum şeklinde gerçekleşen zirve, dinleyicilerin konuşmacılara yönelttiği sorularla yönlendirildi. Yeni, akıllı ve insan odaklı kentlerin nasıl olacağı, eğitim, trafik, ulaşım, dini tesisler, yollar, sosyal alanların kentsel dönüşüme nasıl en doğru biçimde entegre edilmesi gerektiği detaylarıyla konuşuldu. Zirveden çıkan ortak fikir ise; Varolanı geleceğe sağlıklı biçimde taşımanın ve sürdürülebilir olmanın önemiydi. Sadece kentsel dönüşümden değil, kentlerin içindeki sanayi oluşumlarından da söz edilen buluşmada kentlere yakın sanayileşme sayesinde istihdamın daha kolay sağlandığı ve çalışanların ulaşım sorunu yaşamaması sonucunda da verimin daha yüksek olduğu bilgisi verildi.

 

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli’nin de konuşmacı olarak katıldığı zirveye, konuşmacı olarak Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Kalder Genel Başkanı Hamdi Doğan, SAMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya, İstanbul Mermerciler Derneği Başkanı Zuhal Mensfield, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Gyoder Yönetim Kurulu Üyesi Neşe Can Çekici, Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu ve Kayalar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaya katıldı. Zirve sonunda tüm katılımcılara sertifika dağıtıldı.

Zirve (5)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.