enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar’da Mahsur Kalan 4 Kişiye 4 Saatlik Kurtarma Operasyonu

Avcılar’da Mahsur Kalan 4 Kişiye 4 Saatlik Kurtarma Operasyonu
09.01.2017
112
A+
A-

AVCILAR’da kalınlığı 1 metreye yaklaşan karda mahsur kalan 1’i hasta 4 kişi, Avcılar Belediyesi ekiplerinin 4 saat süren çalışması ile kurtarıldı.

 Yoğun kar yağışı ve dondurucu havanın etkisiyle Üniversite ve Yeşilkent Mahallesi’ndeki bazı yollar dün akşam kapandı. Kapanan yolda mahsur kalan 1’i hasta 4 kişi için dün saat 21.00’de Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, polis ve 112 acil ekipleri ile birlikte harekete geçti. Yoğun tipi nedeniyle iş makineleri ilerlemede zorlanırken, önce Üniversite Mahallesi’nde yolun kapanması sonucu mahsur kalan hastanın ulaşan ambulansla hastaneye götürülmesi için yol açma çalışmaları yapıldı. Bu sırada sevk edilen iş makineleri soğuktan bitkin halde bulunan 3 kişiyi dozerin kepçesine alarak mahsur kaldıkları yerden alıp kurtardı.

Belediye Fen İşleri Ekipleri bu arada alzeimer hastası olduğu belirtilen hastaya ulaşmak için Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile sürekli görüşerek bulunduğu yeri tespit etti. Buraya da iş makineleri eşliğinde ambulans sevk edildi. Yaklaşık 4 saat süren çalışma ile F.M.Ç. isimli hastaya da ulaşılarak ambulansla Murat Kölük Hastanesi’ne sevk edilmesi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe içi yolların açık tutulabilmesi için 3 vardiya halinde yaptığı çalışmalarda toplam 17 acil hastanın bulundukları yerlerden alınarak hastaneye sevk edildiğini, mahsur kalan İETT araçlarının da kurtarılarak yollarına devam etmesinin sağlandığını söyledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.