enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5492
EURO
34,9407
ALTIN
2.441,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü Belediyesi’nden Öğrencilere Yurt ve Spor Tesisi Geliyor

Beylikdüzü Belediyesi’nden Öğrencilere Yurt ve Spor Tesisi Geliyor
16.02.2016
136
A+
A-

Beylikdüzü’nün yeni spor tesisi ve öğrenci yurdu çok yakında Barış Mahallesi Volvo Kavşağı ‘nda yer alan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında hizmete açılacak. İlçenin prestijine prestij katacak, modern bir spor tesisi ve öğrenci yurdu olan Beylikdüzü Belediyesi Yaşar Acar Spor Tesisi ve Öğrenci Yurdu, tam teşekküllü yapısıyla öğrencilere barınma ve sosyal olanaklar sağlayacak. Birçok sporcu yetiştirecek tesis güvenli ve ideal ortamıyla da öğrencilere cazip gelecek.

 

Spor, eğitim ve dinlenmenin aynı tesiste buluştuğu Beylikdüzü Belediyesi Yaşar Acar Spor Tesisi ve Öğrenci Yurdu; 16 metreye 30 metre boyutlarında çok amaçlı spor salonu, eğitim konseptli kafeteryası, danışma ve idari birimleri, kitap kafesi, vadi terası, 80 kişilik yemekhane ve mutfak, müzik odası, etüt ve bilgisayar odası, jimnastik ve fitness salonu gibi pek çok imkana sahip olacak. Ayrıca eşya, dinlenme ve çamaşır odalarının da bulunacağı tesis tam 72 yatak kapasitesi sunuyor.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, özellikle gençlerin sağlıklı ve güçlü bireyler olarak yetişebilmeleri adına spora olan yatırımın en öncelikli konuları arasında olduğunu belirterek, “Tesisi çok yakında burada, ilçemiz öğrencilerinin hizmetine açacak olmaktan gurur duyuyorum. Zeki, çevik ve kuvvetli sporcular bu sahada yetişecek. Aynı zamanda gençlerimiz sosyal imkanlardan faydalanarak zamanlarını verimli ve kaliteli bir biçimde geçirebilecekler. Şimdiden hayırlı olmasını dilerken, bağışçımız Yaşar Acar’a da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Beylikduzu Yasar Acar Eğitim ve Spor Yapısı_20150910_K_Sayfa_20 Beylikduzu Yasar Acar Eğitim ve Spor Yapısı_20150910_K_Sayfa_21 Beylikduzu Yasar Acar Eğitim ve Spor Yapısı_20150910_K_Sayfa_23 Beylikduzu Yasar Acar Eğitim ve Spor Yapısı_20150910_K_Sayfa_24

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.