enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avladığı ördekleri sosyal medyada paylaştı, pişman oldu!

Avladığı ördekleri sosyal medyada paylaştı, pişman oldu!
18.01.2017
122
A+
A-

DOĞA Koruma ve Milli Parklar ekipleri, kaçak avda vurduğu ördek ve çullukların fotoğrafını sosyal medyada paylaşan bir kişiye 8 bin 200 lira para cezası uyguladı.

Kaçak avcılara yönelik çalışmalarını sürdüren Doğa Koruma ve Milli Parklar İstanbul Şube Müdürlüğü ekipleri, Terkos Gölü’nde avlanan T.A. ve A.B.’nin ruhsatsız avcılık yaptığını tespit etti. İki kişiye, usulsüz ve yasak bölgede avlanmaları nedeniyle 4 bin 163 lira para cezası kesildi. Bu kişilerin tüfekleri ve vurdukları 2 sakarmeke ile balaban kuşuna el konuldu.

Koruma Kontrol Şefliği ekipleri, sahadaki çalışmalarının yanı sıra sosyal medyadan da yasa dışı avlanmaya karşı çalışma yürütüyor. İ.K. adlı bir kişi, vurduğu ördek ve çulluk fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşınca ekipler bu kişiye işlem yaptı. İ.K.’ya ruhsatsız avcılık, vurduğu ördek ve kuşlar nedeniyle 8 bin 200 lira para cezası uygulandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.