enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bağcılar’da Kız Arkadaşını Pompalı Tüfekle Öldürdü

Bağcılar’da Kız Arkadaşını Pompalı Tüfekle Öldürdü
10.02.2017
176
A+
A-

İstanbul Bağcılar’da börekçide çalışan Cansu Çartı, ayrıldığı sevgilisi tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle vuruldu. Vurulma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kızı öldüren katil M.A.K.’nin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cinayeti işleyeceğini daha önce duyurduğu, hatta alacağı cezayı bile hesapladığı ortaya çıktı.

GENÇ KIZI POMPALI TÜFEKLE TAKİP ETTİ

Olay, Bağcılar Çınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sevgilisi M.A.K.’den bir süre önce ayrılan 17 yaşındaki Cansu Çartı, sabah saatlerinde çalıştığı börekçiye giderek aldığı börekleri arabaya yükleyip sokağa çıktı. Bir süre önce ayrıldığı M.A.K. yanında taşıdığı pompalı tüfekle kendisini takip etti. Bir süre sonra Çartı’ya seslenen zanlı, bu sırada genç kız kaçmaya çalıştığı sırada pompalı tüfekle peş peşe ateş ederek Çartı’yı öldürdü. Kaçmaya çalışan M.A.K. de polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanıp gözaltına alındı. M.A.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cansu Çartı’nın cenazesi ise toprağa verildi.

‘CANSU İKİ KEZ CAN HAVLİYLE BAĞIRDI”

Öte yandan, pompalı tüfek ile vurularak öldürülen Cansu Çartı’nın babasının geçen yıldan beri cezaevinde olduğu, ailesine bakmak için börekçi dükkanında çalıştığı öğrenildi. Görgü şahitleri ise, “Cansu kızımız yerde yatıyordu, kanlar içindeydi. Tampon yaptık. Bağrışmalar oldu. Cansu iki kez can havliyle bağırdı. Dehşet bir olaydı. Her sabah dükkanı açmaya gelirdi. Arabasıyla poğaçaları alıp dükkanına götürüyordu.” dedi.

OLAY ANI KAMERADA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, pompalı tüfek ile öldürülen kızın börek arabası ile sokakta yürüdüğü görülüyor. Ardından beze sarılı silahını çıkarıp koşarak gelen eski sevgilisi pompalı silahı doğrultup kızı vuruyor. Vurulan genç kız yere düşüyor. Kıza yardım için sokakta bulunan dükkan sahiplerinin çıktığı görülüyor.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Kendisinden ayrılan Cansu Çartı’yı öldüren M.A.K.’nin ise sosyal medya hesabından cinayet öncesi yaptığı paylaşımda, “Her şey üzerime geliyor. 36 seneyi göze alır gibi.” diye yazdığı ortaya çıktı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.