enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan İmamoğlu, Teog Sınavına Girecek Öğrencilere Moral Verdi

Başkan İmamoğlu, Teog Sınavına Girecek Öğrencilere Moral Verdi
26.04.2017
114
A+
A-

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençlerin eğitimini en ön plana alıyor.

 Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençlerin eğitimini en ön plana alıyor. TEOG Sınavı’na girecek 8. Sınıf öğrencilerine motivasyon kahvaltısı düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde 564 öğrenciyi ağırladı. Başkan İmamoğlu, gençlere moral verdiği konuşmasında onlara başarılar diledi.

İlçenin eğitim standartını yukarılara taşıyan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM), başarısını motivasyon buluşmaları ile kutluyor. Bu kez TEOG Sınavı’na girecek olan 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen kahvaltıya Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde kahvaltıya katılan 564 öğrenci stres attı. BEYGEM Koordinatörü Göksel Gökçe’nin yaptığı konuşmadan sonra Başkan İmamoğlu’nun gençlere seslenişi onlara büyük moral oldu.

Başkan İmamoğlu, öğrencilerin uzun bir maratonda koştuklarını ve gelecekleri için çabaladıklarını belirterek, “Bugün atacağınız adımlar geleceğinizi netleştirecek. Başarıyı yakalamanız için sistemli bir çalışma planı yapmanız şart. Hepinizin gözlerinden ne kadar umutlu ve istekli olduğunu görebiliyorum. Emeklerinizi ve elde edeceğiniz başarıları şimdiden kutluyorum. Bugün yoğun akan günlerinize keyifli bir mola veriyoruz.” diye konuştu. Program, müzikli eğlence ile devam etti. Gençler, gerçekleşen etkinlikle stres attı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.