enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5418
EURO
34,9429
ALTIN
2.426,49
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beşiktaş Şehitleri İçin Büyükçekmece’de Mevlit Okutuldu

Beşiktaş Şehitleri İçin Büyükçekmece’de Mevlit Okutuldu
21.01.2017
129
A+
A-

Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit olanlar için Büyükçekmece Kuba Camii’nde mevlid okutuldu.

 Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit olanlar için Büyükçekmece Kuba Camii’nde mevlid okutuldu.

Geçtiğimiz ay Beşiktaş’ta Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen terör olayında hayatını kaybeden 36’sı emniyet mensubu olmak üzere 44 şehit için Büyükçekmece Kuba Camii’nde mevlit okutuldu.

Büyükçekmece Belediyesi ile Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce Cuma Namazı öncesinde okutulan Mevlid-i Şerif’te şehitlerimiz dualarla ve rahmetle anıldı.

“Bir daha yaşanmasın”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beşiktaş’taki hain saldırıda yaşamını yitiren 44 şehidimiz için derin üzüntü duyduğunu belirterek, “Ülkemizin zor günler geçirdiği bu süreçte, Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain terör olayında kaybettiğimiz insanlarımız için Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü’yle birlikte Cuma Namazı öncesinde Kuba Camii’nde mevlit okuttuk. Dualarımız, terör olaylarında kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımız için. Kayıplarımıza Yüce Allah’tan rahmet dilerim. Umarım bu son olur ve artık bir daha böylesine üzücü olaylar yaşamayız” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.