enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü’nde Bir Restoran Kundaklandı

Bir sitenin giriş katında bulunan restoran, kimliği belirsiz kişilerce benzin dökülerek kundaklandı. Mal sahibi kaçtı, iş yerinin giriş katı kullanılamaz hale gelirdi.

Beylikdüzü’nde Bir Restoran Kundaklandı
05.10.2015
103
A+
A-

Beylikdüzü’nde bir sitenin giriş katında bulunan iki katlı restoran, kimliği belirsiz kişilerce benzin dökülerek kundaklandı. Meydana gelen yangında can kaybı yaşanmazken, işyeri kullanılamaz hale geldi.

BENZİN DOLU BİDONLARI BOŞALTIP ATEŞE VERDİLER

Olay; Beylikdüzü Barış Mahallesi, Karadeniz Caddesi üzerinde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir sitenin giriş katında bulunan 2 katlı restoran kimliği belirsiz kişiler tarafından benzin dolu bidonlarla yakılarak kundaklandı. Restoranın giriş katında başlayan yangın alt kata da sıçrayarak büyüdü. Site sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

GİRİŞ KATI KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sonucu iş yerinin giriş katı tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken alt katında da maddi hasar oluştu. Olay Yeri İnceleme ekipleri, olaydan sonra restoran içerisinde ve çevresinde inceleme yaptı. Restoran önünde 2 adet boş su bidonu bulundu. Kundaklamanın bidonlara doldurulan benzinle gerçekleştirildiğini belirleyen polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

“MAL SAHİBİ GELDİ, ANLATTI, KENDİNİ YERE BIRAKTI”

Görgü tanığı Cenk Yurteri, “Mal sahibi arka taraftaki tahliye kapısından çıkıp yanımıza geldi. Olayı bize anlattı. Darp edilmek üzereymiş. Güvenliğin önünde kendini yere bıraktı. Siteden insanlar bağırdı, biz de silah sesine benzer bir şey duyduk. İki kişiyi koşarken gördük. Güvenlikte peşlerinden gidiyordu. Büyük bir ihtimalle yangın çıkartmak için benzin de getirmişler. Gördüğünüz gibi mekan tamamen yandı. Yangın aşağı kata da sıçramış. Mal sahibi içerideydi ama müşteri yoktu.” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.