enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BİR ALİ KOÇ İSTİFASI DAHA

BİR ALİ KOÇ İSTİFASI DAHA
26.02.2018
136
A+
A-

İstanbul’da 3. Bölge Başkanı Alaattin Yavuz Güneş ile 7 bölge sorumlusunun ardından   Fenerbahçe Spor Kulübü Zeytinburnu Bölge Sorumlusu Fatih YERŞEN de Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a hitaben bir mektup yazarak görevinden istifa etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Zeytinburnu Bölge Sorumlusu Fatih YERŞEN’n istifa metni şöyle :

Sayın Aziz YILDIRIM

Fenerbahçe Spor Kulübü Baskanı Zatıallerinizin FENERBAHÇE Spor Kulübü tarihindeki birçok ilk’lerin ve en’lerin sahibi olarak yaptığınız hizmetlerden dolayı gönlümdeki yeriniz yadsınamaz. Fakat son zamanlarda kulübümüzün içinde bulunduğu mali durum ve tüm mecralarda hakkının savunulamaması biz Büyük FENERBAHÇE Camiasını son derece üzmekte ve çaresizliğe itmektedir. Hele hele son haftalarda gerçekleşen SPONSORLUK ANLAŞMASI ve YETİŞTİRME TARAFTAR AÇIKLAMASI bizleri; FENERBAHÇE’mize gönül veren etrafımızdaki birçok FENERBAHÇE’liyi derinden yaralamıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurtuluş Mücadelesinde başlayan ve 3 Temmuz süreci ile taçlanan FENERBAHÇE’mizin birlik ve beraberliği tüm bu gelişmeler neticesinde bozulacağını öngörmek hiç de zor değildir. Bu vesile ile ben; menfaatini hiçbir zaman FENERBAHÇE’mizin önüne koymayan bir kişi olarak; uzun zamandan beri şeref ve gururla yürütmekte olduğum bölge sorumluluğu görevimden istifa ediyorum. ZAMAN ARTIK YENİ BİR KANLA ESKİ HEYECANIMIZI YAKALAMA, ATILIM VE HER BAKIMDAN YENİLENME ZAMANIDIR.

2018 senesi içerisinde yapılacak olan seçimli Genel Kurulda Başkan Adaylığını bugüne kadar olmadık bir şekilde kendi çatımız altında ve kendi üyelerimiz huzurunda hiçbir grubun adayı ve desteği olmadan, önce Allah’ın izniyle, sonra sizlerin desteği ifadesi ile açıklayan Büyük FENERBAHÇE’li Sayın Ali KOÇ’un FENERBAHÇE’mizde aranan yeni kan olduğuna ve FENERBAHÇE’mizin aleyhine bozulan her alandaki bütün dengeleri FENERBAHÇE’mizin lehine çevireceğine inanıyorum. Bu sebeplerden dolayı Sayın Ali KOÇ’u desteklediğimi ve sizden de Efsane Başkanımız olarak, bu oluşumun önünü açarak, gerçekleşmesine yardımcı olmanızı saygılarımızla arz ediyorum. Son sözümüz birlik, beraberlik içerisinde EN BÜYÜK FENERBAHÇE.

Fatih YERŞEN

Fenerbahçe Spor Kulübü Zeytinburnu Bölge Sorumlusu

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.