enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Gökçe “ Rehavete kapılmadan hedefimize ulaşacağız”

Gökçe “ Rehavete kapılmadan hedefimize ulaşacağız”
12.04.2017
116
A+
A-

TFF Spor  Toto 3.lig 2. Grupta son haftalarda aldığı puanlarla grubunda play-off şansını iyice arttıran sarı kırmızılı ekibin kulüp Başkanı Hasan Gökçe son üç karşılaşma öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gökçe “Çatalcaspor’un geldiği yeri unutmadan, kısıtlı bütçelerle birlik beraberlikle içerisinde play-off mücadelesi yapan bir konuma geldik . 2.lig için öncelikle play-off oynama hakkı kazanarak köklü bir geçmişe sahip olan Çatalcaspor’un tarihine bir başarıyı daha eklemek istiyoruz” dedi.

Grubunda 50 puanla  4. Sırada bulunan Çatalcaspor’un , kalan üç karşılaşmasına kenetlendi. Kırıkhan deplasmanı, İç sahada Düzce ve deplasmanda Dersim karşılaşmaları kalan Çatalcaspor’un zor bir dönemeçte olduğunu belirten kulüp Başkanı Hasan Gökçe “ Zorlu bir fikstürümüz var, hiçbir maçımız kolay değil, final havası taşıyan karşılaşmalarımız var. Bu önemli virajda rehavete yer yok. Yönetim olarak, teknik heyet ve oyuncular olarak herkes sorumluluklarının bilincinde” dedi.

Birlik beraberliğimizi kimse bozamaz

Çatalcaspor’da oluşan birlik beraberliğin , abi kardeşliğin çok iyi durumda olduğunu belirten sarı kırmızılı ekibin kulüp Başkanı Hasan Gökçe bunu bozmanın kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade etti. Başkan Hasan Gökçe “ kulüp yönetiminden,Teknik direktör Kadir Akbulut ve  teknik kadroya, futbolcusundan kulübün en alt kademesindeki çalışanına kadar herkes abi kardeş gibi. Taraftarımız ve camiamız bize güveniyor ve bize sahip çıkıyor. Bu birlik beraberliğimizi kimsenin bozmaya gücü yetmez ve bozamayacaklar. Çatalcaspor camiası buna izin vermeyecektir. Bu birlik beraberğilimiz inanıyorum ki bize büyük başarılar getirecektir” dedi.

Deplasman fobimizi yeneceğiz

Çatalcaspor bu sezon deplasmanda oynadığı 15 karşılaşmada 1 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet almış. 8 gol atıp, 20 gol yemiş. Deplasmanda 10 puan toplayan sarı kırmızılı ekibin bu haftaki zorlu Kırıkhan deplasmanından galibiyetle dönerek deplasman fobisini ligin sonuna doğru yeneceğini belirten sarı kırmızılı ekibin Başkanı Hasan Gökçe “ İç sahada büyük başarılar elde eden takımımızın deplasman maçlarındaki performansı ortada. Puana çok ihtiyacımız olan bu hafta Kırıkhan’ı deplasmanda mağlup ederek play-off şansımızı devam ettireceğiz” dedi.

Bir kere daha tarih yazmak istiyoruz

Köklü bir geçmişe sahip olan Çatalcaspor’un tarihine bir başarı daha ekleyeceklerini belirten kulüp Başkanı Hasan Gökçe play-off ve ardından 2.lige çıkmaları halinde bu güzel ilçeye bir bayram havası yaşatmak istediklerini söyledi. Başkan Gökçe “ spor konusunda birbirine sımsıkı bir şekilde kenetlenmiş olan Çatalcaspor’un play-off’a kalması ayrı bir başarı olacaktır. Yeter mi?, yetmez tabiî ki bu  güzel ilçeye 2.lig yakışır. İnşallah bunu da başarabilirsek Çatalca’mıza büyük bir sevinç yaşatmak istiyoruz” dedi. – 34spor.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.