enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,8551
ALTIN
2.428,58
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bu Bankanın Müşterileri Özel

Bu Bankanın Müşterileri Özel
10.04.2017
128
A+
A-

BÜYÜKÇEKMECE’de, hayırsever, sanayici, işadamı ve esnafın desteği ile oluşturulan ‘Sevgi Eli Gıda Bankası’nın açılışı yapıldı. Sebzeden, kuru gıdaya, tabaktan, gelinliğe kadar yüzlerce çeşit ürünün bulunduğu ‘Gıda Bankası’ndan belediyenin kart verdiği ekonomik durumu kötü aileler ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayabilecek.

Uzun süreden bu yana ekonomik durumu kötü olan ailelere destek olmak amacıyla hazırlanan paketleri evlerinde teslim eden Büyükçekmece Belediyesi, bunun yerine gereksinimlerin yerinde incelenerek ücretsiz alınabileceği “Sevgi Eli Gıda Bankası”nı törenle hizmete açtı. Başkanı Hasan Akgün, Tepecik Aksa Camii altındaki açılışta sosyal belediyeciliği uyguladıklarını söyledi. Başkan Akgün, Hz. Muhammed’in ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ hadisinin bulunduğunu anlatırken, “Yardımlaşma ve dayanışma bizi daha güçlü ve ayakta tutacaktır. Hayırseverler, sanayici, işadamı esnaf ve tüccarlarımızın katkıları ile kurulan Sevgi Eli Gıda Bankası’ndan gerçek ihtiyaç sahipleri insan onuruna yakışır şekilde ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir” dedi.

Belediyeye başvuran yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucu durumları incelenen 4 bin aileye durumlarına uygun belirlenen puan tutarındaki kredi limiti Sevgi Eli Kartı verildi. Kart sahipleri ayın belirli günlerinde, belediyenin ücretsiz ulaşım hizmeti aracılığıyla buraya getirilerek gıda, temizlik malzemesi, tekstil ürünü, kırtasiye ve züccaciye gibi ihtiyaçlarını kart limitleri tutarında ücret ödemeden alabiliyor. İlçede kısa süre sonra Mimarsinan Mahallesi’nde 2’nci Sevgi Eli Gıda Bankası açılışı yapılacağı açıklandı.

Açılış törenine Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Acar, CHP eski milletvekili Süleyman Çelebi, Büyükçekmece Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haluk Baydarol da katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.